Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Koliko stane mesečna vstopnica za obisk fitnesa?

7. 1. 2018; 02.00
Avtor: lj
Fitnes, vadba, telovadba, fit

foto: Profimedia

Gibanje je zdravo, krepi naše telo in duha. Ravno novo leto pa nas vedno znova opominja, da je med željami oziroma cilji in dejanji pogosto velika razlika.

Letos je lahko drugače. Ključnega pomena je namreč, da se zadeve lotimo pravilno, brez pretiravanj, ki nas lahko hitro odvrnejo od nadaljevanja. Fitnes bo za marsikoga prava izbira.

Čeprav želimo napraviti kaj dobrega zase, nam na poti do uresničenja ciljev pogosto zmanjka energije. Veliko lažje si je predstavljati, kako skrbimo za svoje telo, kot pa po napornem delavniku dejansko zlesti s kavča in storiti nekaj zase. Čeprav bi se po tem dobro počutili, najdemo kar precej izgovorov, da tega vendarle ne storimo. Argument, da je zunaj hladno, da dežuje oziroma sneži ali da je že tema, ne bo imel nobene veljave, če se bomo v hladnejših mesecih vpisali v fitnes. Za začetnike je to dobra izbira tudi zato, ker se lahko odločijo za osebnega trenerja, ki bo poskrbel, da bodo vaje izvedene pravilno ter da zaradi začetnega pretiravanja ne zasovražite telovadbe za vedno. 

Cene

Cene neomejenih mesečnih vstopnic za fitnes se po Sloveniji gibljejo okoli 50 evrov. V ljubljanskem fitnesu Sokol Vič boste za mesečno vstopnico odšteli 55 evrov, z njo pa se boste lahko udeležili tudi aerobike in se po vadbi sprostili v savni. Novim članom ob vpisu omogočajo enkratni predstavitveni trening s trenerjem brezplačno. Nekoliko cenejšo mesečno vstopnico za fitnes ponujajo v Unifitu Maribor, zanjo računajo 49 evrov oziroma 19,90 evra – ob nakupu dveletne vstopnice. Cene so še ugodnejše v centrih Bodifit v Ljubljani, Celju, Domžalah, Kamniku in Mariboru, kjer boste za neomejen mesečni obisk fitnesa ali vadb plačali 42 evrov, če bi obiskovali kar oboje in si zraven privoščili še savno, pa 47 evrov. V Mega centru Kranj pa boste za mesečno fitnes vstopnico plačali 45 evrov. Morda je prav nakup mesečne vstopnice naložba, ki vas bo motivirala, da nad vadbo ne boste obupali že prvi teden po novem letu.

prejšnji članek
Kako shujšati in ohraniti spolno slo?
Zdravje
Kako shujšati in ohraniti spolno slo?
naslednji članek
Zdravje: Kaj najbolj muči vaše nebesno znamenje?
Horoskop
Zdravje: Kaj najbolj muči vaše nebesno znamenje?