900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Hladen piščanec

Čas priprave:

30 min

Tip jedi:

Mesne jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Hladen piščanec
Sestavine
Št. oseb
velikih piščančjih prsi
olja
belega vina (ali čiste juhe)
soli in popra
mlade čebulice
korenčka
listov solate
paradižnika
peteršilja
majoneze

Opis

piščančje prsi, belo vino, čebulice, korenček....

Priprava

V pokriti posodi na olju spečemo piščančje prsi. Med pečenjem jih zalijemo z vinom ali juho, solimo in popramo. Pečene prsi pustimo, da se dobro ohladijo, šele nato jih narežemo in postrežemo na solatnih listih, z narezano mlado čebulico, na grobo naribanim korenčkom in rezinami paradižnika ter majonezo.