cavazza smrekar 1 Odkrito.si

Uresničena želja Sebastiana Cavazze in Ajde ...

Taksi Svet24.si

Zaradi nekaj deset evrov napadel taksista

uran Svet24.si

Ta planet smrdi po gnilih jajcih

Alek Minassian Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

FOTO: Presenetljivo priznanje lepotice z najdaljšimi nogami
| D. B.

FOTO: Presenetljivo priznanje lepotice z najdaljšimi nogami

39-letna Avstralka Caroline Arthur se bo morda vpisala v Guinessovo knjigo rekordov kot ženska z najdaljšimi nogami na svetu.

Če ženske vprašate, kaj bi spremenile pri svojem videzu, bi bile zagotovo visoko na seznamu želja daljše noge. Nekdanja manekenka Caroline Arthur pa si tega ni nikoli želela. Nasprotno, priznala je, da večino življenja ni bila zadovoljna s svojimi dolgimi nogami.

Caroline je visoka 188 centimetrov in ima noge dolge 130 centimetrov, kar je skoraj 70 odstotkov njene višine. Avstralka si je konec lanskega leta tudi 'uradno' izmerila noge, saj se želi vpisati v Gunessovo knjigo rekordov kot ženska z najdaljšimi nogami na svetu. Zdaj čaka na potrditev rekorda.

Pri 12 letih konfekcijska številka 48

"Vedno sem imela težave pri nakupih garderobe. Kot 12-letnica sem kupovala konfekcijski številki 46 in 48, da bi imela dovolj dolge hlačnice. V osnovni in srednji šoli so me klicali daljnovod. Nisem se počutila privlačno," je odkrito priznala Caroline.

Samozavestna ženska je postala šele, ko se je začela ukvarjati z manekenstvom, saj so v tem poklicu višina in dolge noge izjemno cenjene.

Caroline je sicer mama dveh otrok, sina Camerona in hčere Zoe, ter je šele na pragu štiridesetih končno popolnoma vzljubila svoje telo. "Še nikoli v življenju se nisem počutila tako lepo. Sprejela sem svojo višino in sem nanjo ponosna," je zaključila Carolina za Zadovoljna.hr.