Screenshot_2021-08-05_16-37-38 Svet24.si

VIDEO: Podivjan bik na nelegalnem rodeu raztrgal ...

mojca-prelesnik Svet24.si

Cela Slovenija čaka NIJZ, oni pa noge namakajo v ...

luka dončić Svet24.si

Luka Dončič: "Nikakor se še nismo predali"

janez-janša, mauritius, božo-dimnik, andrej-marčič, katja-ujčič Reporter.si

Ljerka Bizilj: Zanimivi prijatelji Janeza Janše ...

Sibil Svilan Necenzurirano

Preživel je šest vlad, Janševa ga je odslovila

Maxwell Berry meaww com Odkrito.si

Nesramnega potnika posadka privezala na letalski ...

marko vozelj 1 Njena.si

Kakšno operacijo je imel Marko Vozelj?

Najnovejši trik za prekriven in varčen nanos pudra
| V. M.

Najnovejši trik za prekriven in varčen nanos pudra

Bi si želela pri nanašanju tekočega pudra doseči bolj prekriven učinek? Slednje je moč doseči s priljubljeno silikonsko gobico, ki pa je zaradi velikega povpraševanja nenehno razprodana. Nadomestite jo lahko z mini trikom …

Prozorna silikonska gobica za nanašanje ličil je hipoma osvojila dekleta in ženske po vsem svetu. Priljubljena je zlasti zato, ker porabite kar polovico manj tekoče podlage, kot pri nanosu pudra s prsti ali drugimi gobicami, ki kremasto snov vpijejo vase. Silikonska gobica namreč ne vpije niti kapljice, poleg tega se na njej ne zadržujejo bakterije, pa še povsem preprosto jo očistite. Zaradi nevpijajoče in gladke teksture vas končni videz make up podlage razveseli s popolno prekrivnostjo.

Nimam silikonske gobice, kaj pa sedaj?!
Nič hudega, dajmo se poigrati z mini trikom, ki bo podobno ali enako učinkovit, kot nanos podlage s silikonsko gobico. Trika se je domislila spletna blogerka v tujini, nedavno pa ga je preizkusila tudi slovenska make up artistka Lana Spital. In učinek? Popoln!



1. Mehko gobico za nanos tekoče podlage ovijte v kos prozorne živilske folije. Uporabite lahko priljubljeno gobico v obliki kapljice, kot tudi gobico v kakšni drugi obliki.

2. Na hrbtno stran dlani nanesite nekaj kapljic tekočega pudra.

3. Gobico držite tako, da boste s prsti stisnili ovite krajce folije. Sedaj gladko poravnano podlago gobice pomočite v puder in slednjega nanesite na obraz z nežnim 'tapkanjem'.

Trik smo preizkusili tudi v našem uredništvu. Gobica ovita v prozorno folijo nam je služila kot odličen pripomoček. Kremna podlaga je natančno in enakomerno prekrila kožo in njene nepravilnosti. Priporočamo!