andrej murko foto Odkrito.si

Zmagovalcu šova na Pop TV propadla gostilniška ...

krvavec sneg smučišče smučanje tony Svet24.si

Smuka na Krvavcu tudi za prvomajske praznike

Indira Levak 3 Svet24.si

Indira izza odra uživa v gospodinjskih opravilih ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez z novo pričesko navdušuje v Nemčiji

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

Indira razkrila skrivnost iz svoje spalnice

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

Ob zajtrku poskrbite še za ustrezno hidracijo
| Oglasno sporočilo

Ob zajtrku poskrbite še za ustrezno hidracijo

Ali z veseljem živite zdravo in aktivno življenje?

Redno uživanje zajtrka je zelo pomembno za zagotovitev, da dobite hranilne snovi, vitamine in minerale, ki jih vaše telo potrebuje, vendar ob tem morate poskrbeti tudi za dobro hidracijo, da nadomestite izgubljene tekočine iz pretekle noči in telo pripravite na nov dan.

Ali dovolj pijete?

Za povprečno odraslo žensko je priporočljivo, da dnevno spije po dva litra tekočin, odrasli moški pa po 2,5 litra tekočin. To pomaga preprečevati dehidracijo in zagotavlja številne zdravstvene koristne učinke.

Žeja je znak, da morate poskrbeti za hidracijo, prevladuje pa prepričanje, da ste, ko občutite žejo, že dejansko dehidrirani. Vodo naj bi pili čez ves dan, količino pa je treba prilagoditi različnim osebnim okoliščinam.

Ali ste vedeli, da le 2-odstotna izguba vode pomeni precejšnji učinek na splošno zdravje? Med telesno aktivnostjo pa je učinek še večji zaradi vpliva na delovanje in zmogljivosti telesa.

Da bi kar najbolj zmanjšali dehidracijo, je vedno prva izbira pitje vode. Če ne uživate v pitju vode, ji lahko dodate rezino limone, pomaranče ali kumare ali pa vejico mete in si tako naredite nežen okus vode. Tudi sveži sadni in zelenjavni sokovi vam lahko pomagajo pri hidraciji, pazite le na vsebnost sladkorja v teh sokovih.

Sveže sadje in zelenjava imata zelo visoko koncentracijo vode. To nam omogoča zelo raznovrstne napitke, s katerimi lahko ostanemo hidrirani.

Čeprav čaji in kave vsebujejo kofein, lahko tudi ti napitki, če se pijejo na ustrezen način, prispevajo k dnevnemu zaužitju vode. Namesto običajnih čajev ali kave so bolj priporočljivi zeliščni čaji, saj vsebujejo manj kofeina.

Herbalifov instantni zeliščni napitek je zeliščna pijača z izvlečki čaja, in sicer zelenega čaja, čaja orange pekoe, gozdnega slezenovca, hibiskusa, in kardamoma.

Herbalifov instantni zeliščni napitek prispeva k dnevnemu zaužitju vode, ob tem pa ima malo kalorij in en napitek vsebuje 85 mg kofeina.

Na voljo je v različnih okusih in se lahko pije hladen ali topel.

Lahko pa ga uporabite tudi za pripravo ledenega čaja. Je odličen način za pitje v poletnem času, saj lahko napitek prilagodite svojim željam z različnimi okusi svežega sadja in zelišč.

Za več informacij obiščite spletno stran

http://izdelki.herbalife.si/healthy-breakfast