ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

luka doncic Svet24.si

Lukova Anamarija udeležena v prometni nesreči

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

Kaja Rušnov Njena.si

Razočarani talenti zapustili pevski šov

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Začutite sarajevski filmski spektakel v vašem domu
| Oglasno sporočilo

Začutite sarajevski filmski spektakel v vašem domu

Dvanajstega avgusta lahko samo z enim klikom postanete del Sarajevskega filmskega festivala.

Na strani www.svismomiizistogfilma.com si lahko točno ob 21-ih ogledate film The Other Side of Hope, finski film, ki bo tudi otvoritveni film letošnjega filmskega festivala v Sarajevu.

Sodelovanje Sarajevskega filmskega festivala in Atlantic Grupe traja že več kot desetletje, letos pa bo Atlantic Grupa omogočila prenos v živo delčka lepote festivala po celi regiji. 12. avgusta boste lahko v Sloveniji, Srbiji, na Hrvaškem, v Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori in na Kosovu spremljali to prelepo filmsko stvaritev.

Film The Other Side of Hope, finskega režiserja Akija Kaurismäkija, je bil s srebrnim medvedom nagrajen na Mednarodnem filmskem festivalu v Berlinu. Drama, s primesmi komedije, spremlja dve, na začetku ločeni zgodbi. Sirijskega begunca, ki poskuša pridobiti azil na Finskem in finskega trgovca srednjih let, ki opušča svoj posel in s priigranim denarjem odpira restavracijo. Različne življenjske okoliščine ju povezujejo in pripeljejo do spoznanja, kako veliko lahko drug drugemu v življenju pomagata.

Pridružite se občinstvu v Sarajevu in začutite enkratno festivalsko vzdušje v vašem domu, ker navsezadnje - vsi smo mi iz istega filma!