janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

nika urbas Svet24.si

Nika Ambrožič Urbas o tem, kakšna je v resnici

boris-becker_re Svet24.si

Beckerjev diplomatski potni list v bistvu ...

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

FOTO3 Iris Mulej in Admir Becic Njena.si

Slovenska zvezdnica zaročena!

Čokolino nas spremlja že od malega
| Oglasno sporočilo

Čokolino nas spremlja že od malega

Za varno pot v šolo potrebujejo otroci bistre misli in spočito telo. Zato na cesto ne smejo brez zajtrka. Čokolino je hitra jutranja rešitev za starše in otroci ga naravnost obožujejo.

Včasih so brezzobi dojenčki izpljunili vse, razen Čokolina, danes pa si šolarji, tudi ko pridejo domov, najprej naredijo porcijo Čokolina. Lažemo! Prva stvar, ki jo naredijo je, da v letu odvržejo nahrbtnik na tla. Nato odhitijo v kuhinjo (pogosto pozabijo sezuti čevlje!) in v trenutku zmešajo Čokolino. Z malo mleka, ker le Čokolino, ki ga lahko režejo z nožem, je njihova prava mera! Dovolj so stari in samostojni, da vedo, kaj jim prija. Pravi ljubitelj Čokolina je tudi očka na porodniški, ki skrbno hrani svojega izbirčneža po načelu –»eeeeeena žlička za dojenčkaaa, dve žlički za očkaaaa.« Da, da, tudi on obožuje Čokolino, ker se tako hitro ter preprosto pripravi in še hitreje ga zmanjka.

Torej, prava ljubitelja Čokolina sva ti in jaz. Ker Čokolino nas spremlja že od malega. In Goethe pravi, da le največji človek ostane otrok! Lino se, seveda, strinja.