janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

nika urbas Svet24.si

Nika Ambrožič Urbas o tem, kakšna je v resnici

boris-becker_re Svet24.si

Beckerjev diplomatski potni list v bistvu ...

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

FOTO3 Iris Mulej in Admir Becic Njena.si

Slovenska zvezdnica zaročena!

Modna jesen: Adijo črni, pozdravljeni barvni škornji!
| V. M.

Modna jesen: Adijo črni, pozdravljeni barvni škornji!

Prisegate na črne ali rjave? Škornje, kakopak. Že vrsto let, kajne? Pa je napočil čas za spremembe. Divje spremembe! Vabljeni na sprehod po jesenski modni pisti …

Če imate rade živahne barvne odtenke, potem vam bo všeč novica, da se škornjem to jesen obeta poštena osvežitev. Kraljevali bodo namreč intenzivni odtenki, pravo nasprotje varnim in zaspanim barvnim notam, ki so doslej spremljale vaš korak. Pa ste dovolj drzne za modno pravljico te jeseni?

Modne hiše so jasno in glasno napovedale zapoved za hladnejše mesece. Prihaja trend barvne obutve in živahnih modnih dodatkov, s katerimi bomo prevetrili varno zavetje umirjenih tonov. Slednje ne pomeni zgolj nežen korak v svet barv, tja bomo namreč zakorakali v velikem slogu, z barvami, ki kričijo po pozornosti in opozarjajo na trend, ki ga pač ne bo mogoče spregledati.

Foto: Pinterest - Jesen bo letošnje leto še posebej barvita.

Barve, v katerih bodo letošnjo jesen kraljevali škorenjci, so zlasti rdeča, modra, zelena, rumena, vijolična in rožnata. Na svoj račun pa bodo prišle tudi ljubiteljice bleščic, saj se bodo na policah znašli tudi modni svetlikajoči se škornji. 

Pa vas morda poleg barve zanima še, kateri so najbolj modni škornji ta hip? Modne navdušenke iz vsega sveta navdušeno prikimavajo, da gre za senzacijo, ki bo povsem zavladala modnemu svetu. Se strinjate – so vam všeč?