janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

nika urbas Svet24.si

Nika Ambrožič Urbas o tem, kakšna je v resnici

boris-becker_re Svet24.si

Beckerjev diplomatski potni list v bistvu ...

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

FOTO3 Iris Mulej in Admir Becic Njena.si

Slovenska zvezdnica zaročena!

Enostavno čiščenje in vzdrževanje
| Oglasno sporočilo

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Kakovostni avto tepihi Gledring učinkovito zadržujejo vodo in umazanijo, obenem pa so gumijaste preproge tudi enostavne za čiščenje in vzdrževanje.

S kakovostnimi avto tepihi Gledring boste učinkovito zaščitili pod vašega vozila in preprečili, da bi se vlaga in umazanija zažrla vanj. Tipske gumijaste preproge Gledring se namreč natančno prilegajo vsakemu modelu vozila posebej, za povrh pa jih odlikuje tudi visok rob, ki preprečuje, da bi se umazanija razlivala po vozilu.

Še posebej pa velja poudariti njihov inovativen in napreden dizajn, ki ne le, da skrbi za lep videz preprog Gledring ter s tem tudi za lep videz vašega vozila, temveč je zato površina preprog tudi brez ostrih robov in kotov. To mogoča lahkotno odtekanje vode in umazanije, kar pri običajnem dizajnu ni možno, zato so avto tepihi Gledring enostavne za čiščenje.

Čistite jih lahko z visokotlačnim čistilcem, saj zahvaljujoč omenjenemu dizajnu voda enostavno odteka, blato in umazanija pa se ne nabirata na robovih. Preproge Gledring zato lahko temeljito očistite v le nekaj minutah – sperete umazanijo in jih posušite ter zopet bodo videti kot nove!

Poleg tega so kakovostni avto tepihi Gledring primerni tudi za suho čiščenje – če pri roki nimate vode, uporabite namensko čistilo za čiščenje gumijastih preprog. Upoštevajte priložena navodila in čistilo nanesite na površino, počakajte nekaj trenutkov in umazanijo enostavno obrišite s čisto krpo. Preproge bodo tako čiste v nekaj minutah, pri tem pa ne boste porabili niti kapljice vode!

Zaradi kakovostne gume, ki je brez neprijetnih vonjav, so preproge tudi po večkratnem čiščenju videti kot nove, poleg tega pa tudi zelo trpežne in odporne na obrabo. Take bodo avto tepihi dolgo služili svojemu namenu in ščitili notranjost vašega jeklenega konjička, hkrati pa poskrbeli za njegov privlačen videz.

- Učinkovito ščitijo pred vlago in umazanijo.
- Primerne za suho in mokro čiščenje. 
- Inovativen dizajn omogoča odtekanje vode. 
- Redno čiščenje podaljša življenjsko dobo tepihov.
- Zaradi kakovostne gume so trpežne in prijetne za uporabo.