andrej murko foto Odkrito.si

Zmagovalcu šova na Pop TV propadla gostilniška ...

krvavec sneg smučišče smučanje tony Svet24.si

Smuka na Krvavcu tudi za prvomajske praznike

Indira Levak 3 Svet24.si

Indira izza odra uživa v gospodinjskih opravilih ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez z novo pričesko navdušuje v Nemčiji

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

Indira razkrila skrivnost iz svoje spalnice

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

Moderne mame imamo pomočnike: Igralne urice
| Oglasno sporočilo

Moderne mame imamo pomočnike: Igralne urice

Danes smo imeli na obisku prijatelja, ki imata tako kot midva dva majhna otroka, le da deklici, ki pa sta prav tako razposajeni kot naša fantka.

Kar je super, saj bi se v nasprotnem primeru resno bala, da bi moja na njiju pustila kakšne dolgoročne travme, tega pa jima res ne želim. Že tako ju s predstavniki nasprotnega spola čaka ogromno preglavic. Ker je bilo zunaj lepo vreme, smo se odločili, da poskušamo potomcem čim več energije »skuriti« na igrišču. Tja smo – za vsak primer – prišli otovorjeni z ogromnim kupom igrač, saj smo se iz preteklih izkušenj že dobro naučili, da si naši malčki čez čas zaželijo igrati ravno s tisto, ki smo jo pustili doma.

Po nekaj urah in jamranju o neznosni žeji (pijačo smo sicer imeli s seboj, a le vodo, oni pa so hoteli gosti sok, ki smo jim ga za doma izjemoma kupili ob tej posebni priložnosti) in lakoti smo jo mahnili domov. Hrano sem za naše razgrajače seveda pripravila že prej, pijačo pa dala v hladilnik. Zataknilo pa se je pri postrežbi. Prepričana sem bila namreč, da sem pred odhodom na igrišče zagnala moj Electroluxov pomivalni stroj, a se je izkazalo, da sem pozabila pritisniti na gumb start. V paniki sem aktivirala gumb za hitro pranje in pritisnila na start, trenutek za tem pa mi je šinilo v glavo, da bi lahko pred tem iz košare za kozarce vzela šest kozarcev in jih pomila na roke. Tako pa smo se med pralnim ciklom morali znajti z dvema.

So se pa zato malčki zelo zabavali z Electroluxovo funkcijo TimeBeam®, ki na tla projicira čas do konca delovanja stroja, saj tega zaradi zelo tihega delovanja po zvoku niso mogli ugotoviti. Tekanju v kuhinjo tako ni bilo videti konca. Ob koncu dneva so bili naši nadobudneži – tudi po zaslugi moje pozabljivosti (vse je za nekaj dobro!) in našega pomivalnega stroja – povsem izčrpani. Tilen in Jurček sta po slovesu od prijateljic padla v posteljo kot pokošena, enako pa je bilo tudi z Gajo in Majo, kot mi je v telefonskem pogovoru navdušeno sporočila prijateljica.

Pomivalni stroj ComfortLift® povsem spremeni vsakodnevno izkušnjo polnjenja in praznjenja vašega stroja. To je prvi stroj, ki omogoča enostavnejši dostop do vse vaše posode; z novim edinstvenim mehanizmom lahko nežno dvignete spodnjo košaro k sebi. Electroluxova najnovejša inovacija na področju pomivanja posode je tako preprosta in udobna, da se boste kmalu spraševali, kako vam je kdaj uspelo kaj narediti brez nje, naj gre za čiščenje ostankov zabave ali nalaganje skledic, ki vsako jutro ostanejo po zajtrku. Z edinstvenim mehanizmom lahko nežno in brez napora dvignete spodnjo košaro k sebi, tako da je ta na udobni delovni višini. Nato lahko samo v nekaj trenutkih posodo zložite in košaro nežno, z enim enostavnim gibom potisnete spet na prvotno mesto. Več http://www.electrolux.si/Electrolux/promocije/ComfortLift1/.