Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Lepotice svetujejo: čvrste obline v vseh letnih časih

18. 1. 2016; 01.48
Avtor: NN
Kate Hudson

Kate Hudson

Prav je, da se tudi v hladnih dneh potrudimo za svoje telo.

Kate Hudson: Čvrsta ritka  

Med nosečnostjo s sinom Ryderjem Russllom Robinsonom leta 2007 se je Kate zredila vsaj 25 kg. Da bi svojo zadnjico spet spravila do nekdanje slave, je po porodu vsak dan hodila plavat in kolesarit. Poleg tega je maščobe na zadnji plati stopila tudi z uporabo anticelulitnih krem z izvlečki kofeina in alg.

Nasvet: Pod obleko nosite anticelulitne pajkice, ki pospešujejo prekrvitev ter telesu dajejo lepšo postavo.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston: Raven trebuh

Zvezdnica vzdržuje svojo kondicijo z jogo in vadbo budokon, to je gibanjem, ki vključuje elemente joge, meditacije in azijskih borilnih veščin. Kaj še pomaga? Manj sladkega, veliko tekočine in vsakodnevna telovadba so ključ do idealnega trebuha. Pa tudi masaža ne bo odveč – v kožo s krožnimi gibi proti popku navzgor vmasirajte olje ali kremo.

Nasvet: Limonin čaj zvečer pred spanjem dela čudeže, saj pospeši prebavo maščob: 1 čajno žličko nastrgane lupine neškropljene limone prelijte z vrelo vodo. Namakajte 8 minut, nato precedite in spijte.

Cameron Diaz

Cameron Diaz: Lepe roke

Deskanje na vodi in veslanje – pa so čvrste roke tu. Zaradi takšne telovadbe lahko gospodična Diaz blesti na rdeči preprogi. Dobro se zaveda, da proti maščobnim blazinicam na nadlakteh pripomore le redna telovadba. Dobro pa jim dene tudi nekaj kozmetične nege: privoščite svojim rokam enkrat na teden luščenje, nato pa jih namažite z losjonom z bleščicami, ki odbijajo svetlobo in ustvarijo učinek vitkejših rok.

Nasvet: Dokler ne boste izklesale rok, pazite pri izbiri oblačil. Raje malo daljše rokave, saj prekratki utegnejo pokvariti videz.

Kate Walsh foto: Profimedia

Kate Walsh: Vitke noge

Postavna igralka najraje nosi mini krila. Razlog je seveda ta, da ima kaj pokazati: čudovite vitke noge! »Ukvarjam se s pilatesom in tečem, kar, mimogrede, sovražim. Ampak moram, ker tako rada jem,« priznava zvezda nanizank. Malo vztrajnostnega treninga ne more škoditi nikomur, ki si želi lepih nog – 30 minut vsak drugi dan povsem zadošča. Za spodnje okončine pa ni dovolj le telovadba, ampak je potrebna, če ne kar nujna, tudi nega – redna depilacija in uporaba anticelulitnih krem.

Nasvet: Porjavele noge so videti vitkejše. Če imate svetlejšo polt, uporabite samoporjavitvene izdelke ali losjon s samoporjavitvenimi delci.

prejšnji članek
Zlata pravila za lepo kožo!
Moda&Lepota
Zlata pravila za lepo kožo!
naslednji članek
S tem si delate veliko škodo!
Moda&Lepota
S tem si delate veliko škodo!