GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Pivo za goste lase?

6. 8. 2016; 06.00
Avtor: Lara Jelen/Zarja
lasje
Sodelavke revije Zarje zavihale rokave in kar na sebi preizkusile, ali imajo priljubljeni domači pripravki za lase upravičen sloves in kako v resnici delujejo.

V pivu naj bi bil cel kup koristnih snovi, ki pripomorejo k lepšim in bujnejšim lasem, med drugimi je za to zaslužen vitamin B. Preizkusila ga je naša oblikovalka Ksenija Konvalinka, ki si je po blagem šamponiranju lase sprala s pivom.

foto: arhiv

»Nič spiranja zatem in nobenega balzama na moje dolge lase. Zavila sem lase v brisačo, da se je vse skupaj napojilo, in počakala nekaj minut. Potem sem si lase posušila s sušilnikom za lase in na svoje presenečenje vmes ugotovila, da nisem imela večjih težav z razčesavanjem las. Nič vonja po pivu! Posušeni lasje so čisto v redu, mehki in dovolj voluminozni.

Ni nobenega čudeža, a ga po enem samem spiranju niti nisem pričakovala. Zanimivo bo opazovati, kako bo v naslednjih dneh, namreč do kdaj bom imela lase dovolj v redu, da jih ne bo treba znova umiti. Mogoče bi pa poskusila še kdaj …« pravi.

Mit o pivu in laseh potemtakem očitno drži, seveda pa je treba za vidnejši učinek postopek nekaj časa ponavljati.

Upamo, da boste lahko s pomočjo naših izkušenj iz prve roke namesto nešteto neuspešnih tretmajev kar takoj prešli na tisto pravo rešitev za vaše lase.

prejšnji članek
Zvezdniki, ki so si podobni kot dvojčki
Svet slavnih
Zvezdniki, ki so si podobni kot dvojčki
naslednji članek
S tem bo menopavza veliko lažja
Zdravje
S tem bo menopavza veliko lažja
#obraziavenija
obraziavenija