Večni romantik Gašper Rifelj Odkrito.si

Ločitev zaznamovala Gašperja Riflja

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 25. maja

soči_stadion_nogomet Svet24.si

Navijači, pozor: opozarjajo pred ošpicami, ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

poterbin 2 Njena.si

Dončićevo mamo označili za najlepšo na svetu

angelina jolie Njena.si

Angelino Jolie ločili od otrok

FOTO: Presenetljivo priznanje lepotice z najdaljšimi nogami
| D. B.

FOTO: Presenetljivo priznanje lepotice z najdaljšimi nogami

39-letna Avstralka Caroline Arthur se bo morda vpisala v Guinessovo knjigo rekordov kot ženska z najdaljšimi nogami na svetu.

Če ženske vprašate, kaj bi spremenile pri svojem videzu, bi bile zagotovo visoko na seznamu želja daljše noge. Nekdanja manekenka Caroline Arthur pa si tega ni nikoli želela. Nasprotno, priznala je, da večino življenja ni bila zadovoljna s svojimi dolgimi nogami.

Caroline je visoka 188 centimetrov in ima noge dolge 130 centimetrov, kar je skoraj 70 odstotkov njene višine. Avstralka si je konec lanskega leta tudi 'uradno' izmerila noge, saj se želi vpisati v Gunessovo knjigo rekordov kot ženska z najdaljšimi nogami na svetu. Zdaj čaka na potrditev rekorda.

Pri 12 letih konfekcijska številka 48

"Vedno sem imela težave pri nakupih garderobe. Kot 12-letnica sem kupovala konfekcijski številki 46 in 48, da bi imela dovolj dolge hlačnice. V osnovni in srednji šoli so me klicali daljnovod. Nisem se počutila privlačno," je odkrito priznala Caroline.

Samozavestna ženska je postala šele, ko se je začela ukvarjati z manekenstvom, saj so v tem poklicu višina in dolge noge izjemno cenjene.

Caroline je sicer mama dveh otrok, sina Camerona in hčere Zoe, ter je šele na pragu štiridesetih končno popolnoma vzljubila svoje telo. "Še nikoli v življenju se nisem počutila tako lepo. Sprejela sem svojo višino in sem nanjo ponosna," je zaključila Carolina za Zadovoljna.hr.