nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, je ...

mouth-guard-4791772_1920 Reporter.si

Teorija zarote: Korona virus je bil podtaknjen

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

TRIK: Kako vizualno podaljšati noge?
| V. M.

TRIK: Kako vizualno podaljšati noge?

Veste, kako lahko vizualno podaljšate noge?, Profimedia

Bi si tudi ti želeli daljših in vitkejših nog? Slednje lahko dosežete s preprostimi triki, s pomočjo katerih bodo vaše noge optično daljše in ožje.

Mati narava ni vsem ženskam poklonila čudovito dolgih nog, a naj vas to nikar ne spravlja v slabo voljo. Tudi ženske, ki nimajo vrtoglavih nog, so prav tako lepe in zapeljive. Če pa bi vseeno radi pričarali daljše noge, lahko poskusite s sledečimi triki:

1.    Obujte visoke pete
Iluzijo z visokimi petami nemara vsi dobro poznamo. Pa ste vedeli, da lahko z visokimi petami vzbudite videz, da je vaša teža tudi do pet kilogramov nižja, kot je v resnici? Noge bodo v hipu videti daljše in zelo zapeljive.

2.    Izberite čevlje kožne barve
Če boste obuli čevlje kožne barve, boste poskrbeli za pravo optično iluzijo, ob kateri bodo vaše noge videti veliko daljše. Čevlji črne barve denimo ostro ločijo noge od stopal, medtem ko se bež barva čevljev zlije z odtenkom nog, kar vizualno podaljša celotne noge, od stegen pa vse do stopal. Iluzija deluje tudi,  če boste izbrali čevlje z nizkim podplatom. Ob tem je seveda ključnega pomena, da so vaše noge gole ali oblečene v hlačne nogavice v kožni barvi.

Foto: Pixabay - Če imate kratke noge, ne smete nositi predolgih kril! Slednje naj nikar ne sega pod kolena.

3.    Oblecite črne nogavice
Tudi črna barva je vaš zaveznik. V črnih nogavicah bodo noge videti ožje in na moč zapeljive. V kombinaciji s črnimi čevlji boste poskrbeli za enako iluzijo, kot pri zgornji kombinaciji s čevlji kožne barve. V kolikor nimate vitkih nog, bo ta izbira poskrbela za drastično spremembo, saj bodo noge videti veliko daljše in vitkejše.

4.    Izberite krajše krilo
Drage dame, to bi moralo biti pravilo številka ena. Če imate kratke noge, ne smete nositi predolgih kril! Slednje naj nikar ne sega pod kolena. To napako delajo zlasti ženske, ki bi rade svoje noge skrile pred radovednimi pogledi, zlasti, ker se v svoji koži ne počutijo dobro. Ampak!, kaj, ko na ta način dosežemo ravno nasprotni učinek. Krajše krilo bo namreč optično podaljšalo vaše noge, seveda pa pri izbiri krila ni potrebno pretiravati. Modne in uglajene boste videti tudi s krilom, ki sega do kolen.

Preberite si še: To je napitek, ki kar med spanjem topi maščobe!