mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Napake, ki jih nevede delate pri nakupu novih kopalk

22. 7. 2017; 08.01
Avtor: Branka Grbin/Bodi zdrava
Kopalke za različne postave
Najti prave, čudovite in kot ulite kopalke je lahko vsakoletni izziv, dokler ne najdete tistih pravih in lahko nakup kopalk odmislite vsaj za nekaj let. A kako se lotiti iskanja in izbrskati takšne, ki jih boste z največjim veseljem nosili sezono za sezono?

Že sama misel na to, da se je treba kmalu spraviti v kopalke, je lahko stresna, kaj šele, če (še) nimate pravega kosa ali dveh, v katerih bi se počutili še dodatno samozavestni, seksi in čudoviti. Marsikatere ženske morda prav zaradi stresa pri nakupu kopalk delajo podobne napake, zaradi katerih na koncu v resnici niso zadovoljne in morajo vajo ponoviti skoraj vsako leto.

Katerim napakam se torej izogibati, da bo nakup kopalk končno uspešen?

Napaka št. 1: Nakupujete sami. Pri nakupu kopalk je mnenje osebe, ki jo spoštujete, zelo pomembno. Skupaj naberita različne modele in barve, prijatelj(ica) pa naj vas v vsakem fotografira, da se boste lažje odločili. Kdove, morda boste na koncu kupili povsem drugačne, kot ste si zamislili.

Napaka št. 2: Preveč se ozirate na konfekcijske številke. Pri kopalkah se je najtežje ravnati po vaši standardni številki, zato pomerite več različnih, saj številka navsezadnje ne pomeni nič. Pomembno je le, da vam kopalke lepo pristajajo in da se v njih počutite odlično. Dodatna prednost je, če lahko pri nakupu dvodelnih kopalk kombinirate različne velikosti zgornjega in spodnjega dela.

Napaka št. 3: Preveč se trudite zakriti zadnjico. Če se boste preveč posvečali temu, kakšen je spodnji del in ali dobro zakrije vašo zadnjico, se lahko na koncu odločite za kopalke, ki vaši postavi ne delajo usluge. Malce odprt zadnji del, ki lepo poudari vaš zadnji atribut, je lahko videti veliko bolje, kot si mislite. In nemalokrat se tudi zgodi, da na plaži ugotovite, da ste izbrali napačen in nelaskav model.

Napaka št. 4: Ne mislite na oporo. Pri nakupu zgornjega dela veliko žensk pozabi na oporo, ki je morda potrebna pri njihovih prsih. Navaden bikini brez kosti in blazinic je morda kriv za nezadovoljstvo s kopalkami. Iskanju primernega zgornjega dela posvetite več časa in pomerite različne: s kostjo, všitimi blazinicami in drugačno, netrikotno obliko.

Napaka št. 5: Ne upate iz svojega območja udobja. Po nakupih se odpravite z natančno določenimi kopalkami v mislih in ste razočarani, ker ne najdete takšnih, ob tem pa ne daste priložnosti drugim modelom. Morda pa je vaša postava kot naročena za dvodelne kopalke z visokim pasom? Ali pa za bikini, čeprav ga še nikoli niste imeli, za top brez naramnic, košarice z oporo … Razmišljajte zunaj okvirjev, ko gre za kopalke.

Preberite tudi: Ivanka Trump razkrila družinsko tradicijo. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
FOTO: Ivana Trump na jahti v Franciji, njen sin na udaru kritik
Zdravje
FOTO: Ivana Trump na jahti v Franciji, njen sin na udaru kritik
naslednji članek
Dobri in slabi ogljikovi hidrati
Zdravje
Dobri in slabi ogljikovi hidrati