Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Lepotni in modni trendi leta 2017, na katere bi morali pozabiti

14. 12. 2017; 04.00
Avtor: K.M.
Leto 2017 je postreglo s številnimi trendi, ki jih težko razumemo in bi jih najraje čim hitreje pozabili.

Leto 2017 je poskrbelo za kar nekaj zanimivih trendov na področju lepote in mode. Niso pa vsi takšni, kakršne bi si želeli tudi v prihajajočem se letu. Preverite, na katere bi vsi skupaj morali kar se da hitro pozabiti.

Tetovirane pegice

Sredi leta je po družbenih omrežjih poletel trend tetoviranih peg, ki so si jih umetno omislile ženske, ki imajo sicer kožo brez 'dodatkov'. Čeprav so pege pred leti veljale za 'grde' in so jih ženske prekrivale s pudrom, pa le-te v zadnjem obdobju veljajo za lepotni ideal. Nekatere pa gredo tako daleč, da si jih celo trajno vrišejo s pomočjo tetovaž. Nič ni narobe, če želite učinek peg doseči z ličili, tetovaže pa so nekaj, česar se ne da izbrisati iz vašega obraza. 

Valovite ustnice in obrvi

Še en trend, ki ga ne razumemo. Čiste linije so zamenjali 'valovi', tako na ustnicah, kot tudi na obrveh. Če je šlo na ustnicah za učinek ustvarjen z ličili, pa so morale biti obrvi vsaj delno tudi preoblikovane. Trend, ki ga moramo v letu 2018 pozabiti, tudi takrat, ko so na sporedu maškare! 

Moška figa. foto: Profimedia

Moška figa

Že konec lanskega leta smo upali, da bo moška figa izginila iz sveta trendov, a ji to ni popolnoma uspelo. No, letos upamo, da bo v letu 2018 resnično pozabljena, moški pa bodo nazaj dobili svojo 'moškost'. 

Grde superge

Čeprav moramo priznati, da nam je trend kombiniranja modnega in športnega všeč, ne moremo sprejeti grdih športnih čevljev, oziroma superg. Nič ni narobe, če se kombinira krilo z lepimi športnimi čevlji, težava nastane, ko kombinirajo raznošene, umazane in razhojene superge z elegantnimi oblačili. Če želite nositi ta trend, morajo biti stvari vseeno lepe in ujemajoče. 

Jennifer Lopez s preveč jeansa. foto: Profimedia

Jeans na jeans

Jeans je lep in v trendu. Kavbojke v kombinaciji s preprosto srajco. Jeans srajca v kombinaciji s črnim krilom. Jeans torbica in drugi dodatki ... V letu 2017 pa je bilo zelo v trendu, da so predvsem ženske naenkrat oblekle preveč jeansa. Naj se v letu 2018 vrneta zmernost in dober okus za kombiniranje. 

prejšnji članek
Modni hit: Zvezdnice v barvi leta 2018
Svet slavnih
Modni hit: Zvezdnice v barvi leta 2018
naslednji članek
Tega po obroku raje ne počnite več!
Zdravje
Tega po obroku raje ne počnite več!