vili resnik Odkrito.si

Vili Resnik v skrbeh zaradi hčere

harry meghan 1 Svet24.si

Kdo bodo botri prvemu otroku Meghan in Harryja?

girl-1666678_1280 Petisvet.si

Zdaj lahko rešimo marsikaj, tudi finance, če ...

Brenton Tarrant_sodišče_nova zelandija Svet24.si

Napadalec iz Christchurcha je bil v Sloveniji

51214628_2298256230419385_4899901198984806400_o Svet24.si

Zaskrbljena družina: Šabanova žena noče iz ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

alenka kosir Njena.si

Alenka Košir odkrito razkrila, koliko kilogramov ...

Na praznovanje v zlatih in srebrnih odtenkih
| Revija Maja

Na praznovanje v zlatih in srebrnih odtenkih

Privoščite si bleščeče odtenke., Profimedia

Odenite se v zlato, diamante in platino.

Načeloma tudi pri ličenju velja, da ni dobro pretiravati in da je naravna lepota najlepša. A ob koncu leta, ko vse okoli nas utripajo pisane luči in so ulice okrašene z lampijoni, si tudi mi lahko drznemo malce izstopiti iz povprečja.

Novo poglavje v življenju, ki ga s seboj simbolično prinaša nova letnica 2019, zato brez zadržkov pozdravite na glamurozen način. Odenite se v barve zlata, srebra, diamante in platino!

Srebrn pogled
Praznični videz nikakor ne more mimo še ene žlahte kovine, to je srebra. Kaj, ko bi si ga nadeli na veke? Kot pravijo vizažisti, je srebrna barva zelo uporabna pri ličenju, saj pristoji k vsemu in jo lahko uporabljajo vse ženske ne glede na barvo las, polti ali oči. Lahko jo uporabite v obliki lesketajočega se senčila na vekah ali pa kot tanko srebrno črto, narisano ob korenu trepalnic. Pomembno pa je, da ličenje s srebrno barvo dopolnjujeta puder, ki ima v svoji sestavi tudi svetlikajoče se delce, ter rdečilo za ustnice, ki obrazu doda nekoliko topline.
Postopek ličenja:


1. Najprej na obraz nanesite ustrezno podlago in puder, ki se ujema z vašim tenom kože. Z njim zabrišete pomanjkljivosti in skrijete morebitne podočnjake.
2. Srebrno senčilo nanesite po celotni veki in ga zabrišite v smeri obrvi.
3. Videz zaokrožite z nanosom maskare za volumen. Če imate krajše trepalnice, lahko naredite dva nanosa. Dopolnite jo s kremno, toplejšo barvo za ustnice, ki bo nekoliko uravnotežila, zmehčala in omilila hladnejši učinek srebra na vekah.