ana vurcer Odkrito.si

Znana slovenska pevka žaluje

kylie jenner Svet24.si

FOTO: Da, to je Kylie Jenner brez ličil

hišna številka Petisvet.si

Vaša hišna številka razkriva vse o vas

vročina, živalski vrt madrid, 25.6.2019 Svet24.si

Vročina prodira, ogroženi so junijski rekordi

karlovsek2 Svet24.si

Izkušeni pisatelj in pravnik o zakulisju ...

pop 18412X0064 Njena.si

Natalija Gros se spominja svojega pokojnega moža

Miloš Mišo Stevanović Njena.si

Znan Slovenec po desetih letih poročil srčno ...

Na praznovanje v zlatih in srebrnih odtenkih
| Revija Maja

Na praznovanje v zlatih in srebrnih odtenkih

Se že desetletja ličite in negujete z enako rutino? Čas je za nove trike., Profimedia

Odenite se v zlato, diamante in platino.

Načeloma tudi pri ličenju velja, da ni dobro pretiravati in da je naravna lepota najlepša. A ob koncu leta, ko vse okoli nas utripajo pisane luči in so ulice okrašene z lampijoni, si tudi mi lahko drznemo malce izstopiti iz povprečja.

Novo poglavje v življenju, ki ga s seboj simbolično prinaša nova letnica 2019, zato brez zadržkov pozdravite na glamurozen način. Odenite se v barve zlata, srebra, diamante in platino!

Srebrn pogled
Praznični videz nikakor ne more mimo še ene žlahte kovine, to je srebra. Kaj, ko bi si ga nadeli na veke? Kot pravijo vizažisti, je srebrna barva zelo uporabna pri ličenju, saj pristoji k vsemu in jo lahko uporabljajo vse ženske ne glede na barvo las, polti ali oči. Lahko jo uporabite v obliki lesketajočega se senčila na vekah ali pa kot tanko srebrno črto, narisano ob korenu trepalnic. Pomembno pa je, da ličenje s srebrno barvo dopolnjujeta puder, ki ima v svoji sestavi tudi svetlikajoče se delce, ter rdečilo za ustnice, ki obrazu doda nekoliko topline.
Postopek ličenja:


1. Najprej na obraz nanesite ustrezno podlago in puder, ki se ujema z vašim tenom kože. Z njim zabrišete pomanjkljivosti in skrijete morebitne podočnjake.
2. Srebrno senčilo nanesite po celotni veki in ga zabrišite v smeri obrvi.
3. Videz zaokrožite z nanosom maskare za volumen. Če imate krajše trepalnice, lahko naredite dva nanosa. Dopolnite jo s kremno, toplejšo barvo za ustnice, ki bo nekoliko uravnotežila, zmehčala in omilila hladnejši učinek srebra na vekah.