Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Slovenska moda zopet navdušila v Parizu

4. 2. 2018; 02.00
Avtor: Bodi Zdrava
Paris_Lisca_2018-2

foto: Lisca

Kot vsako leto je konec januarja največji modni sejem perila Salon International de la Lingerie v Pariz privabil najpomembnejše ponudnike in glavne poznavalce perila. Med več kot 360 blagovnimi znamkami, ki so predstavljale kolekcije za jesen in zimo 2018, je bilo tudi slovensko podjetje Lisca. 

Prihodnost naših najbolj intimnih spremljevalcev je zaznamovana s prosojnostjo. Med najbolj trendovskimi modeli so bili na sejmu izpostavljeni prosojni modrčki triangel oblike, hlačke z visokim pasom in prosojni bodiji. Torej izrazito ženstveni modeli, ki so hkrati tudi zapeljivi.

Liscine kreacije so bile opazne tudi na modni reviji »Nightlights«, kjer so se predstavile vse pomembnejše blagovne znamke. Lisca je izpostavila razkošne in čutne modele linije Selection.

foto: Lisca

foto: Lisca

Poseben uspeh pa je uvrstitev na modno revijo »The Selection«, na kateri organizatorji največjega modnega dogodka v svetu perila izpostavijo glavne trende za prihodnjo sezono – mednje je bil uvrščen tudi prosojen čipkast bodi iz kolekcije Lisca Selection.

prejšnji članek
S katerim delom možganov razmišljate?
Zdravje
S katerim delom možganov razmišljate?
naslednji članek
Ali vaša prehrana vsebuje dovolj zelenjave?
Kulinarika
Ali vaša prehrana vsebuje dovolj zelenjave?