900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Oskarji: Zmešnjava barv in preveč gole kože

5. 3. 2018; 12.00
Avtor: K.M.
Blanca Blanco

Blanca Blanco foto: Profimedia

Videti je, kot da so zvezdnice mislile, da morajo po umirjenih in elegantnih črnih oblekah zdaj šokirati z neprimernimi kombinacijami.

Za nami je letošnja podelitev filmskih nagrad oskar, v katero je vsako leto usmerjene največ pozornosti. Tudi letos je poskrbela za kar nekaj trenutkov, ki se jih bomo še dolgo spominjali. Med njimi pa so na žalost tudi številne obleke, pri katerih ne vemo, zakaj so se zvezdnice za njih sploh odločile. Po v črno zavitih zlatih globusih in britanskih filmskih nagradah BAFTA, so igralke in druge zvezdnice tokrat pretiravale z barvnimi kombinacijami in z oblekami, ki so pokazale preveč gole kože. 

Katere so najbolj razočarale? 

Emma Stone foto: Profimedia

Emma Stone je bila sicer urejena, a kombinacija vinsko rdeče, roza in črne skupaj ni delovala najboljše. Največ kritik pa je dobila ravno zaradi sproščenega in neformalnega videza, ki načeloma ni primeren za rdečo preprogo te prireditve, kjer blestijo gala obleke. 

Whoopi Goldberg foto: Profimedia

Whoopi Goldberg je znana po tem, da je rada samosvoja. A neudoben material in slab kroj barvite obleke ni deloval najboljše. 

Taraji P. Henson foto: Profimedia

St. Vincent foto: Profimedia

Taraji P. Henson in pevka St. Vincent sta se po rdeči preprogi sprehodili predvsem v neprimernih krojih oblek, obe pa sta ob tem pokazali tudi preveč gole kože. Prva zagotovo ni poudarila Tarajine postave, pri St. Vincentovi pa je delovalo, kot da je doma pozabila hlače. 

Lindsey Vonn foto: Profimedia

Veliko kritik je dobila tudi smučarka Lindsey Vonn. Njena obleka je po mnenju modnih strokovnjakov vsebovala preveč dodatkov, napačno pa je kombinirala tudi modne dodatke. 

prejšnji članek
Tedenski numeroskop: Odreži staro, podaj se v novo!
Zdravje
Tedenski numeroskop: Odreži staro, podaj se v novo!
naslednji članek
FOTO: Vzdržljivi Challe Salle neutrudno poziral
Svet slavnih
FOTO: Vzdržljivi Challe Salle neutrudno poziral