reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Vse za temeljito čiščenje vaše kože!

17. 4. 2018; 11.30
Avtor: Promocijski material
Linija, namenjena ljubiteljicam ličenja

foto: Promocijski material

Poskrbite za čisto kožo in njeno regeneracijo.

Čiščenje je »alfa in omega« nege kože in osnova za lepo, zdravo kožo. Kreme, koncentrati, maske in drugi izdelki za nego kože lahko dosežejo svoj polni učinek samo, če je koža pred njihovim nanosom temeljito očiščena. Skrbno čiščenje obraza je posebej pomembno zvečer: koža se mora podnevi braniti pred ultravijoličnimi žarki in drugimi okoljskimi obremenitvami, zato je nočni spanec optimalni čas za procese popravljanja poškodb in celično obnavljanje. Če so naše pore zamašene z ličili, pudrom, avtomobilskimi izpuhi in prahom, je nočna regeneracija kože motena in naša koža lahko reagira z rdečino, razdraženostjo in suhostjo. V najslabšem primeru se lahko pojavijo akne in gube. Temeljito čiščenje in popolna odstranitev vseh ličil, ne da bi na koži ostali kakršni koli sledovi, omogočata, da koža svobodno zadiha in da se njen naravni proces regeneracije nemoteno odvija. Izdelki v liniji NIVEA MicellAIR® EXPERT nežno, a učinkovito očistijo kožo, zato so odlični za vsakodnevno uporabo. Gre za linijo profesionalnih odstranjevalcev ličil. Izdelki so bili posebej zasnovani za odstranjevanje obstojnih ali vodoodpornih ličil – nežno, učinkovito in brez mastnih sledov. 

NAGRADNA IGRA: Na našem facebook profilu vas čaka nagradna igra, v kateri podarjamo vse 3 izdelke nove linije. Preverite TUKAJ!

Kateri izdelki sestavljajo linijo?

Linijo sestavljajo učinkovita micelarna voda za odstranjevanje dolgo obstojnih ličil, ki niso vodoodporna in dva različna izdelki za vodoodporna ličila, v obliki dvofaznega odstranjevalca ličil ter tudi v obliki čistilnih robčkov. Linija je primerna za uporabo na tanki koži okrog oči in odgovarja vsem tipom kože. 

foto: Promocijski material

foto: Promocijski material

foto: Promocijski material

Obe formuli, torej učinkovita formula v micelarni vodi in formula v vodoodpornem odstranjevalcu ličil ter robčkih temeljita na edinstvenem in posebej razvitem KOMPLEKSU MICELLAIR®. Po zaslugi pametne TEHNOLOGIJE MICELLAR® ta kompleks v celoti odstrani celo trdovratne ostanke ličil, ne da bi na koži pustil sledove. Izdelek hitro izhlapi brez mastnih ostankov na koži in tako spodbudi proces nočne regeneracije kože. Formule, obogatene z izvlečkom črnega čaja, temeljito očistijo kožo in preprečijo pojav nepravilnosti.

Nad linijo je navdušena tudi vlogerka Lea Filipovič. foto: Promocijski material

Nova linija je prepričala tudi Leo Filipovič, ki je znana po tem, da rada preizkuša močna ličila in z videonasveti o ličenju navdušuje svoje sledilce. "Ravno včeraj sem preizkusila zelo divji make-up, v njem je bilo obilo različnih zelo živih barv. Pomislila sem, da bo to pravi test za linijo. Uspešno jo je prestala! Ličila sem enostavno odstranila. Mene so izdelki takoj prepričali," je vedro razložila Lea Filipovič.

prejšnji članek
Ilka Štuhec si je privoščila dopust čisto po svoji meri
Svet slavnih
Ilka Štuhec si je privoščila dopust čisto po svoji meri
naslednji članek
Preobrazba slovenske gasilke v glamurozno damo
Svet slavnih
Preobrazba slovenske gasilke v glamurozno damo