kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

la-palma, lava, izbruh-vukana Svet24.si

FOTO: Lava golta vse pred sabo, a naravi se je ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

milan kucan 1990 bobo Reporter.si

Ljerka Bizilj: Kako sem postala »Kučanova ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

sean osterc lpd Njena.si

Imitator Sean se je prijavil v šov Slovenija ima ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Obutev naj bo v prvi vrsti udobna
| Moda

Obutev naj bo v prvi vrsti udobna

Vaš vsakdan bo bolj kvaliteten, če bo vaša obutev takšna, da se boste v njej odlično počutili.

Ko nam je v naših čevljih udobno, lahko počnemo vse, kar si želimo. V to je prepričana kultna znamka Crocs, največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, ki v vsem svojem bistvu slavi udobje in edinstvenost. V njih se je poleg številnih zvezdnikov zaljubila tudi priljubljena igralka in upornica Drew Barrymore, ki je že drugo leto ponosna Crocs ambasadorka v kampanji 'Come as you are' (Bodi kar si). Letošnjo pomlad hollywoodska zvezda v kampanji nadaljuje svoje poslanstvo praznovanja raznolikosti in udobja v svojih čevljih ter nas navdihuje, da nam je vedno udobno v lastni koži.

"Sem kar sem. Ne znam se pretvarjati, da sem nekdo drug. Znam biti samo jaz. Mislim, da bi se moralo več posameznikov pogledati v ogledalo in se prenehati kritizirati ter pričeti prepoznavati svoje odlike. Kot mama dveh majhnih otrok še toliko bolj verjamem, kako je to pomembno. To je kar mi vbistvu pomeni 'Come as you are' in glavni razlog, zakaj sem navdušena, da lahko sodelujemo s Crocsom," je ob tem povedala Deew, ki je skupaj s podjetjem posnela prav poseben muzikal.

Simpatična hollywoodska zvezda pooseblja Crocs vizijo in je že drugo leto zapored obraz kampanje 'Come as you are'. Kampanja kot nadaljevanje lanskoletne, ki je k globalnemu gibanju vabila vse unikatne posameznike, z letošnjim sporočilom slavi samosvoj, svoboden življenjski slog, kjer je vsak lahko to kar je in praznuje dejstvo, da mu je udobno v svojih čevljih. Pa naj bodo to cokli, sandali, japonke, superge ali natikači. Drew v kampanji nosi glavni model nove kolekcije, trendi Isabella sandal, ki v letošnji poletni kolekciji prihaja v številnih novih barvah in vzorcih. Nova Isabella kolekcija prinaša ženstveno, moderno silhueto, ki je popolno združena z lahkotnim udobjem.