Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Obutev naj bo v prvi vrsti udobna

2. 5. 2018; 12.00
Avtor: Moda
Drew Barrymore_CAYA_ClassicClog
Vaš vsakdan bo bolj kvaliteten, če bo vaša obutev takšna, da se boste v njej odlično počutili.

Ko nam je v naših čevljih udobno, lahko počnemo vse, kar si želimo. V to je prepričana kultna znamka Crocs, največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, ki v vsem svojem bistvu slavi udobje in edinstvenost. V njih se je poleg številnih zvezdnikov zaljubila tudi priljubljena igralka in upornica Drew Barrymore, ki je že drugo leto ponosna Crocs ambasadorka v kampanji 'Come as you are' (Bodi kar si). Letošnjo pomlad hollywoodska zvezda v kampanji nadaljuje svoje poslanstvo praznovanja raznolikosti in udobja v svojih čevljih ter nas navdihuje, da nam je vedno udobno v lastni koži.

"Sem kar sem. Ne znam se pretvarjati, da sem nekdo drug. Znam biti samo jaz. Mislim, da bi se moralo več posameznikov pogledati v ogledalo in se prenehati kritizirati ter pričeti prepoznavati svoje odlike. Kot mama dveh majhnih otrok še toliko bolj verjamem, kako je to pomembno. To je kar mi vbistvu pomeni 'Come as you are' in glavni razlog, zakaj sem navdušena, da lahko sodelujemo s Crocsom," je ob tem povedala Deew, ki je skupaj s podjetjem posnela prav poseben muzikal.

Simpatična hollywoodska zvezda pooseblja Crocs vizijo in je že drugo leto zapored obraz kampanje 'Come as you are'. Kampanja kot nadaljevanje lanskoletne, ki je k globalnemu gibanju vabila vse unikatne posameznike, z letošnjim sporočilom slavi samosvoj, svoboden življenjski slog, kjer je vsak lahko to kar je in praznuje dejstvo, da mu je udobno v svojih čevljih. Pa naj bodo to cokli, sandali, japonke, superge ali natikači. Drew v kampanji nosi glavni model nove kolekcije, trendi Isabella sandal, ki v letošnji poletni kolekciji prihaja v številnih novih barvah in vzorcih. Nova Isabella kolekcija prinaša ženstveno, moderno silhueto, ki je popolno združena z lahkotnim udobjem.

prejšnji članek
Domači antibiotiki so zelo učinkoviti
Zdravje
Domači antibiotiki so zelo učinkoviti
naslednji članek
Razočaranje: Planet TV prekinil s snemanjem, ne plačuje?
Svet slavnih
Razočaranje: Planet TV prekinil s snemanjem, ne plačuje?