horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 22. septembra

vinetou Svet24.si

Zakaj se Nemci šemijo v Indijance?

enakonočje Svet24.si

Pozor! Enakonočje prinaša lekcije za vse nebesne...

vuk (na desni) Svet24.si

Primer Miran Vuk: dajal je lokali, kar bi moral ...

Cook-Eat-Slovenia-Strujkli- Odkrito.si

Popotniki iz tujine navdušeni nad slovenskimi ...

MasterChef Slovenija 2 Njena.si

Poglejte, kakšno lepotico ima Andrej Težak - ...

Zmago Jelinčič Njena.si

Kaj je ubilo Monikino ljubezen do Zmaga?

Pričeske, ki vas postarajo
| A.K.

Pričeske, ki vas postarajo

Dreamstime

Izogibajte se tem 4 frizuram, ki postarajo vaš videz.

Tako kot imajo nekatere frizure tak učinek, da pomladijo vaš videz, se lahko zgodi tudi obratno. Če ne želite izgledati starejši, se raje izognite naslednjim frizuram.

Preča na sredini

Na vsake toliko naj bi si premikali prečo, saj se tako lasje manj uničujejo. Namesto preče na sredini, jo raje premaknite na levo ali desno, saj boste tako izgledali mlajši.

Čisto ravni lasje

Čeprav je ta frizura že dolgo moderna, saj je videti lepa in uglajena, doda kilograme. Če si ne predstavljate dneva brez likalnika za lase, pa si jih polikajte le ob strani in na konicah, tam pri korenu pa pustite naravni volumen. Lahko pa si z likalnikom ustvarite rahle valovite lase, ki so že dalj časa tako popularni.

Visok konjski rep

Visok zalizan čop je sicer odličen takrat, kadar želite skriti, da imate mastne lase, vam pa tak čop ne le doda kilograme, temveč tudi uničuje lase. Raje si kupite suhi šampon ali pa si naredite nižji čop, ki vaših las ne bo uničeval.

Visoka figa

Zalizana in visoka figa sredi temena res izgleda elegantno, pa vendar vaš videz tudi postara. Podobno kot pri visokem čopu, raje naredite figo malo nižje in jo malo sprostite, da ne bo imela popolne oblike, hkrati pa izvlecite kar pramen ven iz fige, saj le-ta lepo uokviri obraz, kar pa ima pomlajujoč učinek.


A post shared by Sophia Esperanza (@sophiaesperanza) on