Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

S temi lepotnimi nasveti boste zacveteli v vsej svoji lepoti

12. 7. 2018; 04.00
Avtor: A.K.
sreča, lepota, lepotica, kava, sprostitev

foto: Profimedia

Uvedite majhne spremembe v svojo lepotno rutino in videti boste bolje kot kdajkoli doslej.

Včasih že mala sprememba spremeni naše počutje in se zaradi nje bolj počutimo v svoji koži. Če boste uvedli vsaj nekaj od naštetih sprememb v vašo dnevno rutino, vam zagotavljamo, da se boste počutili bolje v svoji koži, bolj samozavestni in posledično bolj srečni.

1. Naspite se.

Lepotni spanec ni mit, kajti spanje igra veliko vlogo v vašem videzu. Spite najmanj 7 ur in dajte svojemu telesu dovolj časa, da si odpočije od tempa, ki mu vsakodnevno sledi. Med spanjem telo proizvaja kolagen, ki preprečuje staranje kože, zato se dobro naspite in poslovite od temnih kolobarjev in podočnjakov pod očmi.

2. Pijte vodo.

Hidracija je izjemno pomembna ne le za splošno zdravje, ampak tudi za lepoto. Spijte najmanj dva litra vode na dan, kajti ob dehidraciji koža postane suha.

3. Uporabljajte kremo za sončenje.

Pretirano sončenje povzroča staranje kože, česar si nobena ženska ne želi. Zato se mažite s kremo za sončenje skozi vse leto, ne le v poletnih mesecih.

4. Bodite pozorni na držo.

Če se ne držite pokonci, poskrbite, da boste izboljšali vašo držo. Poleg tega, da boste videti bolje, vam pravilna pokončna drža ne bo povzročala bolečin v hrbtenici.

5. Poskrbite za nego svojih las.

Sploh, če so vaši lasje barvani. Ugotovite, kakšen je vaš tip las in zanje temu primerno poskrbite. Če imate uničene konice, najprej obiščite frizerja, potem pa se resno posvetite negi las.

6. Nosite modne dodatke.

Verižica, zapestnica, lasni okraski, karkoli že paše na vaš stil. Naj vam še namignemo, da so letos zopet zelo moderne zapestnice in prstani, ki jih nosimo na nogah.

7. Najdite dober parfum.

Parfum naj paše na vaš osebnost. Poiščite takšnega, ki bo lepo dišal in se boste dobro počutili, ko ga boste nosili. Naj bo vonj prijeten. Nanesite ga za ušesi, na zapestja, popek, dekolte in notranjo stran kolen, saj le na teh mestih ima parfum pravi vonj, hkrati pa bo dalj časa obstojen. Pustite ga, da se sam posuši na koži, ne razmazujte ga.

8. Oblecite tisto, v čemer se najbolje počutite.

Držite se nekih okvirov glede situacij, ki vas obdajajo, a vseeno oblecite tisto, kar vam najbolj paše, se v tem dobro počutite in ste samozavestni.

prejšnji članek
Špela Grošelj spregovorila o otrocih
Svet slavnih
Špela Grošelj spregovorila o otrocih
naslednji članek
Ne verjemite tem mitom o sončenju
Moda&Lepota
Ne verjemite tem mitom o sončenju