cerar Odkrito.si

Bo zaradi male Maje to počel tudi Miro Cerar?

saturn Svet24.si

Tedenski horoskop: hudoben potencial komaj čaka, ...

Apokaliptična Petisvet.si

Nostradamus videl, kaj nas čaka, s pariško ...

družina Svet24.si

Do subvencije kmalu upravičeni vsi socialno ...

potresi1_fotoReuters Svet24.si

Jutri se bo treslo, bežite!?

Ana Klašnja Njena.si

Ana Klašnja: 'Moj fantek odrašča'

spela gorselj jok Njena.si

Špela Grošelj v solzah zaradi Gregorja

Najljubši modni kos Kim Kardashian zapovedan tudi v letu 2019
| B.P.

Najljubši modni kos Kim Kardashian zapovedan tudi v letu 2019

Kim Kardashian marca 2018, PROFIMEDIA

Kolesarske hlače so IN

Med najpogosteje videnimi trendi za pomlad/poletje 2019 ostajajo kratke kolesarske hlače, ki so jih oživila dekleta klana Kardashian. Kot osnovni modni kos smo jih namreč nosile v devetdesetih. Na modni pisti je bil ta trend prvič predstavljen leta 1991, ko jih je na Chanelovi modni reviji za sezono 1991/92 nosila legendarna supermanekenka Linda Evangelista in sicer v kombinaciji z belo bluzo in ogromno nakita. Videz, ki je še danes videti popolnoma aktualen in ga lahko v celoti skopiraš. 

Foto: splet - Linda Evangelista na modni reviji Chanel leta 1991

Sicer pa gre za trend, ki se ga marsikatera otepa, saj resnici na ljubo ni ravno nosljiv. A če ne prej ti pride prav, ko se bo začela kolesarska sezona. Takrat boš v kolesarskih hlačah in trendovskemu karirastemu ali klasičnemu črnem suknjiču videti nadvse modna, predvsem pa ti bo na kolesu v njih udobno. Tudi sicer je ta modni kos izredno uporaben in 'komot'. Še posebej prav nam pride v tistih dneh, ko se nam zjutraj ne ljubi razmišljati kaj obleči. Kolesarske hlače kombiniramo s suknjiči, prevelikimi puloverji, dolgimi tunikami ali (če ste dovolj pogumne) s kratkimi topi. Zraven lahko obujemo tako superge kot čevlje ali sandale s peto.

Spodaj nekaj namigov kako nositi ta trend v kombinaciji z elegantnimi kosi, kot to zapovedujejo modni oblikovalci za sezono pomlad/poletje 2019.