Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Konec je s klasičnimi pričeskami!

2. 2. 2019; 01.00
Avtor: K.K.
profimedia-0405631562

Lady Gaga foto: Profimedia

Letošnji slogan na področju pričesk bi se lahko imenoval kar "več je več!"

Bolj, kot boste drzne pri barvah in obliki pričeske, več dodatkov boste dale v lase, bolj boste v koraku s časom! So predstavljate, da so vaši lasje enake barve kot pulover, ki ga imate oblečenega! Letos bo moderno ravno to! Predstavljamo vam nekaj največjih trendov pričesk, ki bodo na rdečih preprogah in modnih pistah zaznamovale letošnje leto!

  1. Obroč za lase

Nekoč zelo priljubljeni obroči za lase se vračajo na tržišče! Če ga do sedaj niste nosile, je letošnje leto pravi čas, da si ga priskrbite. A pozor! Skromen, tanek obroč ne bo dovolj! V modi bodo veliki obroči, ki delujejo že skoraj kot pokrivalo. Prvič so jih predstavili v modni hiši Prada, njihova velika ljubiteljica pa je tudi vojvodinja Kate Middelton.

Obroč za lase foto: Dreamstime

  1. Modri odtenki

Veliko navdušenje s svojim modrim odtenkom las je povzročila ameriška zvezdnica Kylie Jenner. Ker je mlada dama s svojimi novimi preobrazbami narekovala že kar nekaj modnih smernic, se ne bomo čudili, če se bo kmalu modra barva las pojavljala kot najbolj priljubljena na vseh družbenih omrežjih. Za tiste, ki bi se želele le malce pozabavati s svojo barvo las, pa niste dovolj pogumne, da bi na lase nanesle trajno barvo, obstajajo tudi spreji in šamponi, ki se izperejo z vaših las že po prvem pranju.

Modri lasje foto: Profimedia

  1. Ujemanje barve

Kot smo omenili že v uvodniku, bo čletos ujemanje barve las z obleko še kako moderno. Prva se je v letošnjem letu na redeči preprogi Zlatih globusov z ujemajočo barvo las in večerne toalete pojavila pevka Lady Gaga. Rešitev je enostavna. Ni nujno, da pobarvate vse lase. Lahko si privoščite tudi le pramen las, ki se bo ujemal z vašimi oblačili. Na trgu obstajajo tudi krede za lase, ki vam dajo paleto možnosti za popestritev barv na vaši pričeski, izperejo pa se že po prvem pranju.

  1. Mala črna pentljica

Na svoj račun bodo prišle črne žametne pentljice. Če se boste odločile za en sam dodatek svojim lasem, toplo priporočamo naj bo to pentljica. Če vam črna barva ni všeč imate seveda odprte roke in lahko izberete katerokoli barvo. Pentljico lahko naredite tudi same, vse kar potrebujete je črn žametni trak. Lahko si ga zavečete okoli konjskega repa ali pa si jo samo pripnete v lase.

Pentlja foto: Dreamstime

  1. Več je več

Kot smo že povedali, bolj boste pretiravale, bolj boste v koraku s časom! V lase lahko pripnete biserčke, bleščice, pentljice, rožice, karkoli vam srce poželi. Bodite drzne!

  1. Volumen do neba!

Še pomnite prečudovite soproge Elvisa Presleya, Priscille, ki mu je svoj usodni da dahnila z vrtoglavim volumnom svoje pričeske? Da se trendi iz preteklosti pogosto vračajo v modne smernice ni nič novega in tudi letos to ni nobena izjema. Dovolite si obuditev šestdesetih let v svojih laseh! Danes se s takšno pričesko mnogokrat pojavlja pevka Lana Del Rey, ki je navdih za svohj izgled našla ravno pri Priscilli.

  1. Strogi paž

 Vračajo se tudi devetdeseta leta in z njimi strogi paž. Modni strokovnjaki napovedujejo, da bo letošnjo pomlad ta oblika pričeske povzročila pravi »boom«. Svetovno znana manekenka in fotomodel Irina Shayk se je za ta korak letos že odločila. Pa vi?

  1. Ekstra dolgi lasje

Če niste pripadnica paža, obstaja druga rešitev! Pustite lase naj rastejo čim dlje! Tudi do tal, če vam tako poželi srce. Ker je z dolgimi lasmi veliko dela, pa nič ne boste storile narobe, če jih spletete v kito. Tako boste izgledale vedno elegantne in urejene.

Dolgi lasje foto: Profimedia

  1. Sponke z napisi

 Ste pripravljene na nekaj novega? Britanska oblikovalka Ashley Williams si je domislila sponke za v lase z napisom. Mnoge zvezdnice svetovnega kova so že poprijele za idejo in se navdušujejo nad sponkami. Ne bodite presenečene, če boste sponke z napisom v letošnjem letu srečevale na vsakem koraku!

prejšnji članek
"Osebne zveze so pogosto ključne za to, da nekdo pride v Ljubljano"
Kultura
"Osebne zveze so pogosto ključne za to, da nekdo pride v Ljubljano"
naslednji članek
Blaž Švab razkril svojo strast
Svet slavnih
Blaž Švab razkril svojo strast