Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Spomladansko-poletne modne zapovedi narekujejo 3D oblike

30. 5. 2019; 02.36
Avtor: K.M.
Nadiya Bychkova lencia

Nadiya Bychkova foto: Promocijski material

Najnovejše trende so v Zlatarni Celje ujeli v novih srebrnih kolekcijah Lencia Hearts in Fortuna. Prvo zaznamuje izbran geometrijski slog z abstraktnimi arhitekturnimi elementi, kolekcija Lencia Fortuna pa svojo dramatičnost izraža s provokativno kombinacijo srebra in intenzivne vijolične barve.

Ogrlica Lencia Fortuna foto: Promocijski material

Zlatarna Celje v letnem času, ki ponuja obilico možnosti modnega preigravanja, predstavlja srebrno kolekcijo Lencia Hearts. Slednja z igro oblik upodablja simbiozo oblikovalske strasti in 3D tehnologije. Atraktivne kose nakita odlikuje lahkoten preplet srebrnih niti, zaokroženih v opazen, a hkrati prefinjen komplet ogrlice, prstana in uhanov. Priznana oblikovalka nakita Zdenka Šamec je umetelno kolekcijo Lencia Hearts zasnovala z mislijo na dame sodobnega duha, ki bodo svoj osebni slog izpopolnile z izbranimi kosi v srebrnih ali zlato-rožnatih odtenkih.

Srebrna ogrlica Lencia Hearts foto: Promocijski material

Uhani Lencia Hearts foto: Promocijski material

Nizu markantnih kosov nakita Lencia se pridružuje skrivnostna kolekcija Fortuna, ki jo je oblikovalka Olga Košica ustvarila po navdihu grške mitološke boginje sreče. Komplet ogrlice, prstana in uhanov deluje dramatično in provokativno ter predstavlja nepogrešljiv dodatek posameznicam, ki iščejo srečo v zasebnem življenju ali karieri. Intenzivna vijolična barva kamna spodbuja izvirnost, intuicijo in kreativnost, minimalistično, a inovativno zasnovani uhani pa kljub preprostosti privabljajo poglede množic. Komplet Lencia Fortuna bo v hipu ustvaril ekstravagantno podobo ter izjemen vizualni vtis!

prejšnji članek
To je novica, ki bo razveselila ljubitelje džina
Kulinarika
To je novica, ki bo razveselila ljubitelje džina
naslednji članek
Zakaj študirati online?
Svet slavnih
Zakaj študirati online?