ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Spomladansko-poletne modne zapovedi narekujejo 3D oblike
| K.M.

Spomladansko-poletne modne zapovedi narekujejo 3D oblike

Nadiya Bychkova, Promocijski material

Najnovejše trende so v Zlatarni Celje ujeli v novih srebrnih kolekcijah Lencia Hearts in Fortuna. Prvo zaznamuje izbran geometrijski slog z abstraktnimi arhitekturnimi elementi, kolekcija Lencia Fortuna pa svojo dramatičnost izraža s provokativno kombinacijo srebra in intenzivne vijolične barve.

Foto: Promocijski material - Ogrlica Lencia Fortuna

Zlatarna Celje v letnem času, ki ponuja obilico možnosti modnega preigravanja, predstavlja srebrno kolekcijo Lencia Hearts. Slednja z igro oblik upodablja simbiozo oblikovalske strasti in 3D tehnologije. Atraktivne kose nakita odlikuje lahkoten preplet srebrnih niti, zaokroženih v opazen, a hkrati prefinjen komplet ogrlice, prstana in uhanov. Priznana oblikovalka nakita Zdenka Šamec je umetelno kolekcijo Lencia Hearts zasnovala z mislijo na dame sodobnega duha, ki bodo svoj osebni slog izpopolnile z izbranimi kosi v srebrnih ali zlato-rožnatih odtenkih.

Foto: Promocijski material - Srebrna ogrlica Lencia Hearts

Foto: Promocijski material - Uhani Lencia Hearts

Nizu markantnih kosov nakita Lencia se pridružuje skrivnostna kolekcija Fortuna, ki jo je oblikovalka Olga Košica ustvarila po navdihu grške mitološke boginje sreče. Komplet ogrlice, prstana in uhanov deluje dramatično in provokativno ter predstavlja nepogrešljiv dodatek posameznicam, ki iščejo srečo v zasebnem življenju ali karieri. Intenzivna vijolična barva kamna spodbuja izvirnost, intuicijo in kreativnost, minimalistično, a inovativno zasnovani uhani pa kljub preprostosti privabljajo poglede množic. Komplet Lencia Fortuna bo v hipu ustvaril ekstravagantno podobo ter izjemen vizualni vtis!