dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

Maja Djukanović Svet24.si

V Srbiji veliko zanimanja za učenje slovenščine

assange2-reuters Petisvet.si

Smrtna kazen za novinarstvo

Rovan Svet24.si

Jože Rovan: »To ni smola, to je nepripravljenost...

nicole Scherzinger Svet24.si

To je telo 40-letne Nicole, ki je prebolela ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

Spomladansko-poletne modne zapovedi narekujejo 3D oblike
| K.M.

Spomladansko-poletne modne zapovedi narekujejo 3D oblike

Nadiya Bychkova, Promocijski material

Najnovejše trende so v Zlatarni Celje ujeli v novih srebrnih kolekcijah Lencia Hearts in Fortuna. Prvo zaznamuje izbran geometrijski slog z abstraktnimi arhitekturnimi elementi, kolekcija Lencia Fortuna pa svojo dramatičnost izraža s provokativno kombinacijo srebra in intenzivne vijolične barve.

Foto: Promocijski material - Ogrlica Lencia Fortuna

Zlatarna Celje v letnem času, ki ponuja obilico možnosti modnega preigravanja, predstavlja srebrno kolekcijo Lencia Hearts. Slednja z igro oblik upodablja simbiozo oblikovalske strasti in 3D tehnologije. Atraktivne kose nakita odlikuje lahkoten preplet srebrnih niti, zaokroženih v opazen, a hkrati prefinjen komplet ogrlice, prstana in uhanov. Priznana oblikovalka nakita Zdenka Šamec je umetelno kolekcijo Lencia Hearts zasnovala z mislijo na dame sodobnega duha, ki bodo svoj osebni slog izpopolnile z izbranimi kosi v srebrnih ali zlato-rožnatih odtenkih.

Foto: Promocijski material - Srebrna ogrlica Lencia Hearts

Foto: Promocijski material - Uhani Lencia Hearts

Nizu markantnih kosov nakita Lencia se pridružuje skrivnostna kolekcija Fortuna, ki jo je oblikovalka Olga Košica ustvarila po navdihu grške mitološke boginje sreče. Komplet ogrlice, prstana in uhanov deluje dramatično in provokativno ter predstavlja nepogrešljiv dodatek posameznicam, ki iščejo srečo v zasebnem življenju ali karieri. Intenzivna vijolična barva kamna spodbuja izvirnost, intuicijo in kreativnost, minimalistično, a inovativno zasnovani uhani pa kljub preprostosti privabljajo poglede množic. Komplet Lencia Fortuna bo v hipu ustvaril ekstravagantno podobo ter izjemen vizualni vtis!