reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Kaj najraje nosijo poleti?

31. 7. 2019; 12.00
Avtor: B.P.
67243449_368195583843945_6744561463843969880_n

Tjaša Kokalj Jerala foto: Instagram

Najljubša oblačila slovenskih blogerk

Ker je poletna sezona na vrhuncu in se marsikdo šele odpravlja na dopust, smo nekaj slovenskih blogerk povprašali, kateri kosi v njihovi poletni garderobi so nepogrešljivi. Kot se je izkazalo, med najbolj priljubljenimi ostaja poletna obleka, dodajajo pa tudi letos nadvse trendovske enodelne kopalke. 


Tjaša Kokalj Jerala
Moji nepogrešljivi poletni kosi so vsekakor denim kratke hlače, ki so zame vsestranske. Lahko jih kombiniram na bodije, enodelne kopalke pa tudi prevelike bele srajce, ki jih prav tako obožujem. Dolga obleka prav tako nikoli ne manjka na mojem poletnem seznamu, v kombinaciji z nizkimi natikači.

Lara Begić


Poletja najraje preživljam v lahkotnih poletnih oblekah bele barve, saj mi tako ni vroče, poleg tega pa se zjutraj lahko hitro uredim in dodelam svoj videz. Seveda vroči dnevi ne minejo brez nošenja mojih najljubših Birkenstock sandal in  slamnatih klobukov, ki me ščitijo pred soncem ter predstavljajo popoln poletni modni dodatek. Zagotovo med nujne poletne kose štejem tudi kvalitetne kopalke, v katerih se počutim samozavestno in udobno. 

Katja Grudnik


Najrajši nosim dolge, maksi obleke. Poleti me praktično ne vidite v drugih oblačilih. So najbolj ‘cosy in casual’ in v njih mi je najmanj vroče, hihi. Poleg tega, pa sem mnenja da ženska v obleki vedno izgleda odlično.

Eva Ahačevčič Pakiž 
Kot vsako leto je tudi letos moja poletna garderoba v znamenju lahkotnih oblek in kril v nevtralnih, pretežno zemeljskih niansah. Gre za kose, ki jih z menjavo modnih dodatkov zlahka spremenim iz pisarniških v nekoliko bolj sproščene. Pri nakupovanju vedno bolj stremim k uporabnosti in večplastnosti oblačil, v katerih se počutim neskončno udobno. Prav zato ne morem določiti v splošnem, kaj je letos nepogrešljivo v vsaki ženski garderobi, zase pa bi rekla, da sta to zračna bela obleka in midi krilo v bež barvi, na plaži pa stavim na enodelne kopalke.

Tina Apostolova
Na tej vročini se želim počutiti čim bolj udobno in lahkotno zato sem pozorna tudi pri izbiri poletnih oblačil. Moram priznati, da mi to poletje za nošnjo čez dan zelo prijajo enodelne kopalke katere nosim kar kot bodi in razni kratki topi, ki jih pokombiniram z jeans kratkimi hlačami ali kakšnim lahkim krilom.Za večerne izhode rada nosim lahkotne, največkrat bombažne obleke. Pozorna sem tudi pri izbiri barv, kar pomeni, da nosim svetle barve. Vse kar je temnega, bo počakalo v omari do jeseni oziroma do ohladitve.  Kar pa se tiče obutve, največ nosim kar natikače, imam pa tudi par istih sandal samo v različnih barvah s platformo, ki jih zelo rada ponosim. Za piko na i, pa so tukaj razni modni dodatki: torbice, pasovi, nakit .. ki popestrijo celoten outfit, da ni videti dolgočasen.

Brigita Potočki
Poleti sem rada oblečena v udobna in zračna oblačila, zato najraje nosim obleke in letos tudi kombinezon. Pogoj je, da so oblačila iz naravnih materialov: bombaža, lanu, platna, svile ali vsaj viskoze. Ko govorim o udobju, to velja tudi za čevlje. Najraje imam espadrile s polno peto ali natikače z nekoliko debelejšim podplatom. Seveda pa poleti ne gre brez kopalk, ki morajo biti obvezno enodelne, in pa sončnih očal - teh je v moji zbirki precej in ponavadi jih menjam glede na to, kar imam oblečeno. 

prejšnji članek
"Dober kitarist mora poleg vseh glasbenih karakteristik imeti sposobnost zvokovno stati bok ob bok drugim mnogo glasnejšim glasbilom"
Svet slavnih
"Dober kitarist mora poleg vseh glasbenih karakteristik imeti sposobnost zvokovno stati bok ob bok drugim mnogo glasnejšim glasbilom"
naslednji članek
Slovenska pevka delila nežen trenutek s sinom
Svet slavnih
Slovenska pevka delila nežen trenutek s sinom