dreamstime_m_129532071 Odkrito.si

5 barvnih kombinacij, na katere niste pomislili

Nikolaj »Kolja« Barkhatov Svet24.si

VIDEO in FOTO: Triletnega Koljo iskalo več kot ...

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

mladen grgic Svet24.si

Nepričakovano odstranjen s kopališča v ...

sveča, dan žalovanja, magnitogorsk, eksplozija plina Svet24.si

Uroša po devetih mesecih našli pod Kredarico

Cameron Boyce Najstnica.si

Cameron Boyce je pred smrtjo posnel ta video

Nuša in Frenk Derenda Njena.si

Mož Nuše Derenda opazno shujšal

Sandali v katerih me ne ujameš niti med vesoljnim potopom
| Brigita Potočki

Sandali v katerih me ne ujameš niti med vesoljnim potopom

Velkro sandali Prada z obveznimi nogavicami, Profimedia

Velkro sandali so poletni hit

Načeloma nisem tiste vrste oseba, ki bi zavračala trende ali se zmrdovala nad njimi. Ampak pri dveh stvareh pa ne odstopam: crocsih in velkro sandalih. V enih ali drugih me lahko vidiš le … Čakaj, ne moreš me videti niti v enih niti v drugih, ne glede na to katere znamke so in kakšna priložnost je. Okej, mogoče, če bi se zgodil vesoljni potop … Ne, ne,  tudi v tem primeru, ne. Praktično ni možnosti. In pika.

Toda velkro sandali, konkretno Teva, model Hurricane XLT2,  so hit tega poletja, tako vsaj pravi modna biblija Vogue, ki se sklicuje na seznam najbolje prodajanih artiklov brskalnika Lyst. Sama trdim, da je to posledica izredne priljubljenosti teh sandal na azijskem tržišču. Ali pa dejstva, da so te preproste velkro sandale vse največje modne hiše vključile v svoje kolekcije za sezono pomlad/poletje 2019. Najbolj prepričljivi so bili pri Chanelu, takoj za njimi pri Pradi, vsi po vrsti pa so sandale skoraj dobesedno kopirali od Teve. A čisto zares jih, tako kot pred leti crocse s podpisom Balenciaga, nismo jemali. Kljub temu se je na ulicah v času tednov mode našlo kar nekaj pogumnih žensk in moških modnih navdušencev, ki so jih ne samo nosili, pač pa tudi kombinirali z nogavicami, podobno kot sosedov stari ata, ki gre v njih na vrt ali v trgovino. 

Ker se mi je vseeno zdelo pošteno, da dam tej obutvi priložnost, sem pregledala Instagram in poskusila najti kakšen res dober stajling z velkro sandali. Ali mi je uspelo, preveri sama …

6072d4a5f9a42341ce5f6794f9aad931.jpeg