Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

angelca likovic pl2 Reporter.si

Angelca Likovič navija za Janšo: Janez naj čim ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

gaja1 Njena.si

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

Sandali v katerih me ne ujameš niti med vesoljnim potopom
| Brigita Potočki

Sandali v katerih me ne ujameš niti med vesoljnim potopom

Velkro sandali Prada z obveznimi nogavicami, Profimedia

Velkro sandali so poletni hit

Načeloma nisem tiste vrste oseba, ki bi zavračala trende ali se zmrdovala nad njimi. Ampak pri dveh stvareh pa ne odstopam: crocsih in velkro sandalih. V enih ali drugih me lahko vidiš le … Čakaj, ne moreš me videti niti v enih niti v drugih, ne glede na to katere znamke so in kakšna priložnost je. Okej, mogoče, če bi se zgodil vesoljni potop … Ne, ne,  tudi v tem primeru, ne. Praktično ni možnosti. In pika.

Toda velkro sandali, konkretno Teva, model Hurricane XLT2,  so hit tega poletja, tako vsaj pravi modna biblija Vogue, ki se sklicuje na seznam najbolje prodajanih artiklov brskalnika Lyst. Sama trdim, da je to posledica izredne priljubljenosti teh sandal na azijskem tržišču. Ali pa dejstva, da so te preproste velkro sandale vse največje modne hiše vključile v svoje kolekcije za sezono pomlad/poletje 2019. Najbolj prepričljivi so bili pri Chanelu, takoj za njimi pri Pradi, vsi po vrsti pa so sandale skoraj dobesedno kopirali od Teve. A čisto zares jih, tako kot pred leti crocse s podpisom Balenciaga, nismo jemali. Kljub temu se je na ulicah v času tednov mode našlo kar nekaj pogumnih žensk in moških modnih navdušencev, ki so jih ne samo nosili, pač pa tudi kombinirali z nogavicami, podobno kot sosedov stari ata, ki gre v njih na vrt ali v trgovino. 

Ker se mi je vseeno zdelo pošteno, da dam tej obutvi priložnost, sem pregledala Instagram in poskusila najti kakšen res dober stajling z velkro sandali. Ali mi je uspelo, preveri sama …

6072d4a5f9a42341ce5f6794f9aad931.jpeg