mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Sandali v katerih me ne ujameš niti med vesoljnim potopom

4. 8. 2019; 02.00
Avtor: Brigita Potočki
profimedia-0327431605 (1)

Velkro sandali Prada z obveznimi nogavicami foto: Profimedia

Velkro sandali so poletni hit

Načeloma nisem tiste vrste oseba, ki bi zavračala trende ali se zmrdovala nad njimi. Ampak pri dveh stvareh pa ne odstopam: crocsih in velkro sandalih. V enih ali drugih me lahko vidiš le … Čakaj, ne moreš me videti niti v enih niti v drugih, ne glede na to katere znamke so in kakšna priložnost je. Okej, mogoče, če bi se zgodil vesoljni potop … Ne, ne,  tudi v tem primeru, ne. Praktično ni možnosti. In pika.

Toda velkro sandali, konkretno Teva, model Hurricane XLT2,  so hit tega poletja, tako vsaj pravi modna biblija Vogue, ki se sklicuje na seznam najbolje prodajanih artiklov brskalnika Lyst. Sama trdim, da je to posledica izredne priljubljenosti teh sandal na azijskem tržišču. Ali pa dejstva, da so te preproste velkro sandale vse največje modne hiše vključile v svoje kolekcije za sezono pomlad/poletje 2019. Najbolj prepričljivi so bili pri Chanelu, takoj za njimi pri Pradi, vsi po vrsti pa so sandale skoraj dobesedno kopirali od Teve. A čisto zares jih, tako kot pred leti crocse s podpisom Balenciaga, nismo jemali. Kljub temu se je na ulicah v času tednov mode našlo kar nekaj pogumnih žensk in moških modnih navdušencev, ki so jih ne samo nosili, pač pa tudi kombinirali z nogavicami, podobno kot sosedov stari ata, ki gre v njih na vrt ali v trgovino. 

Ker se mi je vseeno zdelo pošteno, da dam tej obutvi priložnost, sem pregledala Instagram in poskusila najti kakšen res dober stajling z velkro sandali. Ali mi je uspelo, preveri sama …

6072d4a5f9a42341ce5f6794f9aad931.jpeg

Velkro sandali so trend, ki ga je moč opaziti tudi na ulicah v času tednov mode

Velkro sandali so trend, ki ga je moč opaziti tudi na ulicah v času tednov mode foto: Profimedia

prejšnji članek
Katera hrana dodatno segreva telo?
Zdravje
Katera hrana dodatno segreva telo?
naslednji članek
Ste vedeli, da je Jani Pavec kariero začel kot metalec?
Svet slavnih
Ste vedeli, da je Jani Pavec kariero začel kot metalec?