loterija loto žogice žrebanje Svet24.si

Zadel šestico in kmalu izvedel, da mu ne bodo ...

surreal-402829 Dobra karma

Ob smrti svoje nevarne želje vzamemo žive s seboj

železniška proga_tiri_vlak_opozorilo Svet24.si

Tragedija na glavni ljubljanski železniški ...

trenirka, reševanje-v-gorah, triglav, športni-copati, podhlajen Svet24.si

FOTO: Tujec tako (ne)opremljen na Triglav, sledili...

smeh Dobra karma

Obstajajo tri besede, ki takoj razkrinkajo lenuha

žagar, arnej Njena.si

Tanja in Arnej presenetila z razkritjem!

kmetija2019 Njena.si

Jan nam je razkril, kaj se dogaja med njima

Modne revije iz prve vrste
| Brigita Potočki

Modne revije iz prve vrste

Medle, LJFW

Drugi dan LJFW navdušili mladi oblikovalci

Če je prvi dan Ljubljanskega tedna mode pustil nekoliko mlačen vtis, so ga v celoti popravili oblikovalci, ki so se predstavili na drugem dnevu tega modnega cirkusa. Dan se je začel z že tradicionalno modno revijo študentov NTF, ki so ponovno pokazali veliko mero kreativnosti.

Foto: LJFW - Jan Brovč

Da se z delom in vztrajnostjo lahko prebiješ v prvo vrsto, je dokazal tudi njihov sošolec, Jan Brovč, ki se je letos predstavil z lastno modno revijo v družbi že uveljavljenih imen. Jan je mladi oblikovalec z vizijo od katere ne odstopa. Kljub temu, da je večina njegovih oblačil (zaenkrat še) nenosljivih, pa si je odobravanje prislužil za drznost, ki jo je premierno pokazal že na aprilski ediciji LJFW.

Foto: LJFW - Matic Veler

S kolekcijo vrhunsko izdelanih lasersko in ročno izrezanih oblek, ki delujejo kot umetniška dela, je navdušil tudi Matic Veler.

Foto: LJFW - Medle

Medtem ko nas je Anja Medle s silhuetami popeljala v osemdeseta, sta nas sestri Lukač (M-Fiction) z za njiju značilnimi usnjenimi oblačili, ki sta jim tokrat dodali jeans in platno, prestavili v konec devetdesetih.

Foto: LJFW - M-Fiction

Prav tako je pozitivno presenetila tudi Nina Žnidaršič, prejemnica LJFW nagrade, ki je premierno predstavila svojo kolekcijo pod znamko Ninara. Ob zvokih uspešnice Old Town Road smo se srečali z mestnimi kavboji in odjahali v sončni zahod. Nina je navdušila z izstopajočimi detajli, kot so dolgi okrogli ovratniki, cikcakaste obrobe na robovih hlač, rokavov in žepov, cofki in pasne torbice v obliki sedla.

Foto: LJFW - Ninara