volodimir zelenski, oleksander sirski
Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina potrebuje manj vojakov, kot se je zdelo

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

To je prestiž, ki si ga lahko privoščite

25. 3. 2020; 11.25
Avtor: Oglasno sporočilo
miklosiceva2-1920x1278

Atelier Rebul ima po novem v Sloveniji več lično opremljenih prodajaln.

Atelier Rebul se lahko pohvali z več kot 125-letno tradicijo ustvarjanja izdelkov zanjo, zanj in za dom.

Zgodba Atelierja Rebul se je začela dolgih 125 let nazaj v Istanbulu - s kolonjsko sivke, ki je v tistem času popolnoma prevzela turško gospodo. Njena uporaba se je prenašala iz roda v rod, leta 1981 pa je doživela nov mejnik, ko je prejela zlato nagrado od mednarodnega centra za nadzor kakovosti izdelkov.

OMAMNE DIŠAVE

Najbolj udarni modni dodatek na vsaki ženski, ki da nekaj nase, in na vsakem moškem, ki zna zapeljati, je prav gotovo - na kožo pisana dišava.

Posebnost vseh dišav Atelier Rebul je, da so naravne. Kaj to pravzaprav pomeni? Danes na trgu lahko najdemo naravne in sintetične dišave, razliko med njimi pa hitro opazimo. Naravne dišave so narejene iz eteričnih olj in absolutov, ki jih pridobimo iz naravnih sestavin, medtem ko so komercialne dišave večinoma izdelane iz sinteznih spojin, ki so proizvedene v laboratoriju. Prednost naravnih dišav je, da so prijazne zdravju in naši koži, ter imajo vpliv na naša čustva in um.

PARFUMI ZANJO IN ZANJ

Parfumi so del našega vsakdana in pri tem je še kako pomembno, da na svoje telo nanašamo koži prijazne, naravne izdelke. Atelier Rebul ponuja preko 25 različnih parfumskih vod zanjo in zanj, nekatere med njimi pa so primerne celo za oba spola. Parfumske vode so obstojne na koži do 8 ur, narejene pa so iz skrbno izbranih sestavin ter vsebujejo 15 - 20 % koncentracije eteričnih olj.

VSESTRANSKA UPORABA KOLONJSKE VODE

Koncentracija eteričnih olj v kolonjski Atelier Rebul je 2 – 4 %, kar pomeni, da se dišava na telesu obdrži do 3 ure. Kolonjsko se uporablja za nego in osveževanje telesa, kot osvežilo za posteljnino, zavese ipd. in kot nam najbolj poznano uporabo - toaletno vodo po britju. Zaradi visoke vsebnosti alkohola, kar 80 %, pa se kolonjska v nekaterih kulturah tradicionalno uporablja tudi za zaščito rok pred virusi in bakterijami. Kolonjsko enostavno nanesete na umite roke in jih s tem dodatno zaščitite in prijetno odišavite.

Atelier Rebul ponuja pestro izbiro vonjav kolonjskih, primernih za vsak okus. Vrtnica, jantar, limonska trava in med, mandarina, verbena in ingver, magnolija, neroli, jasmin, zeleni čaj, sivka, španski bezeg in ice. Izbrane dišave je mogoče v enaki dišavi kombinirati z ostalimi izdelki iz negovalne linije za telo (mila za roke in telo, losjoni ipd.) ali z dišavami za vaš dom. Tako boste imeli popolno zbirko zase in vaš dom v enaki dišavi.

NARAVNA in KOŽI PRIJAZNA NEGOVALNA LINIJA ZA TELO, OBRAZ in LASE

Vsi produkti Atelier Rebul so kakovostni, naravni in prijazni zdravju. Pestra ponudba trdih in tekočih mil, gelov za prhanje, dezodorantov, krem in losjonov za telo in roke, šamponov in balzamov za lase na voljo v različnih dišavah. Izdelki ne vsebujejo zdravju škodljivih sestavin, ne vsebujejo parabenov in poskrbijo da vašo kožo ohranjajo svilnato mehko.

Ustanovitelj Jean Cesar Reboul je dejal "kakovost in zaupanje sta najpomembnejši zapuščini družine Rebul" in drži, da še dandanes nadaljujejo bogato tradicijo in združujejo najbolj naravne surovine z najbolj izpopolnjenimi znanstvenimi formulami, prijazne zdravju in naši koži. 

PRESTIŽ, KI SI GA LAHKO PRIVOŠČITE 

Odkrijte svet kakovostnih naravnih izdelkov Atelier Rebul v Ljubljani na Miklošičevi cesti 7a in v Centru Vič na Jamovi cesti 105, v Europarku Maribor na Pobreški cesti 18, kmalu pa bodo prisotni tudi v Cityparku Ljubljana in v Planetu Koper. Za vse ljubitelje spleta so prisotni na družbenih omrežjih in spletni strani www.atelierrebul.si, kjer si lahko ogledate in kupite vse njihove produkte ter sledite novostim.

Morda iščete darilo? Kolonjske je možno tudi personalizirati z osebnim posvetilom v prodajalni na Miklošičevi cesti 7a v Ljubljani.

Atelier Rebul - prestiž, ki si ga lahko privoščite.

prejšnji članek
Princ Charles okužen s koronavirusom
Svet slavnih
Princ Charles okužen s koronavirusom
naslednji članek
Cunami pretil domu slovenske radijske voditeljice
Svet slavnih
Cunami pretil domu slovenske radijske voditeljice