klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Tri modne kombinacije za šolarje

15. 9. 2020; 11.31
Avtor: Oglasno sporočilo
Modne kombinacije za šolarje

PR foto: Modne kombinacije za šolarje

Poletnih radosti je konec, zdaj pa je čas za nove šolske obveznosti in veselje. Novo šolsko leto pa prinaša tudi nove modne trende. Po natikačih in kratkih hlačah so zdaj na vrsti kosi, primernejši za šolske hodnike. Čas je za nakupovanje, da bomo lahko omare napolnili z novimi, modernimi in kul kosi.

Ko bo zazvonil šolski zvonec, se bodo v te tri modne kombinacije zaljubili vsi šolarji, pa tudi tisti, ki so že davno prerasli šolske klopi.

  1.        Džins + bele superge

Džins nikoli ne gre iz mode. Ne, to ni še eden v vrsti modnih citatov, ampak resnica. Ne glede na to, ali gre za hlače, srajco ali jakno, džins je nepogrešljiv, še posebej, ko gre za izbiro idealnega modnega kosa za šolo. S preprostimi in udobnimi belimi supergami je džins ultra moderna kombinacija, ki se je zagotovo ne bo branil noben šolar. To sezono se nosijo vse različice džinsa: od spranega do originalno modrega ali pa džins v barvah.

PR foto: Modne kombinacije za šolarje

  1.        Nahrbtnik + pulover s kapuco

Nahrbtniki so absolutni vladarji šolske mode. So odlična izbira za vse šolske, pa tudi obšolske dejavnosti. Osnovno pravilo je, da so čim večji, saj morajo imeti veliko prostora za vse knjige, tablični računalnik, mobilni telefon in vse, kar je potrebno za odličen uspeh. Nahrbtnik in pulover s kapuco sta med najpriljubljenejšimi kombinacijami za vsak šolski dan.

PR foto: Modne kombinacije za šolarje

  1.        Sprana majica + nizki gležnjarji

Ta kombinacija je preplavila ulice večjih modnih središč, kot je New York, Pariz ali Rim. Kdo pravi, da je ne moremo prenesti tudi na šolske hodnike? Gre za drzno modno kombinacijo, ki jo imajo radi vsi uporniki. Nizki gležnjarji so odlična izbira za hladnejše dni, ko je pomembno, da so stopala suha in na toplem.

PR foto: Modne kombinacije za šolarje

Preden začnete izbirati nove kombinacije je dobro pomisliti na to, da mora biti vsak kos udoben in praktičen. Pri tem pa ni treba žrtvovati mode in stila. Saj veste, moda je le še en način, da pokažemo svoje stališče. Srečno v novem šolskem letu!

prejšnji članek
Sanjska Nikolina: 'Naj mi nihče več ne soli pameti!'
Resničnostni šovi
Sanjska Nikolina: 'Naj mi nihče več ne soli pameti!'
naslednji članek
Poskočni Dejan: 'Irokeza je nazaj!'
Svet slavnih
Poskočni Dejan: 'Irokeza je nazaj!'
#nasazenazenska
nasazenazenska