mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Prihajajo hladnejši dnevi, kaj obuti?

21. 9. 2020; 03.30
Avtor: K.M.
Elegantni šik

Elegantni šik foto: Promocijski material

Bodite v slogu mešanja modnih stilov.

Jesensko kolekcijo čevljev zaznamuje trend vpadljivih in robatih škornjev z vezalkami v rokovskem videzu. Čeprav moda postaja vse bolj ženstvena, v ospredju ostajajo robustni škornji s profiliranim podplatom, ki jih je mogoče vsestransko kombinirati tudi z nežnejšimi oblekami in krili. Nikakor vam ni treba čakati na slabo vreme, čeprav so robustni škornji oblikovani ravno za to. To jesen vas bodo navdušili raznovrstni modeli v vojaškem, delavskem, bajkerskem ali slogu mestnega šika, ki bodo z vpadljivimi kovinski detajli, kot so kovice, ušesca ali zaponke poskrbeli za rokersko ležeren videz.

Borbeni navdih foto: Promocijski material

Škornji z blok peto foto: Promocijski material

Škornji v trendi jesenskih barvah od sive prek olivne do temno modre ali črne oksfordke, ki delujejo nekoliko moško, bodo elegantne rešiteljice za vsakdan. Pri bolj ženstvenih gležnjarjih in škornjih z vezalkami so se precej uveljavile priljubljene blok pete, ki omogočajo trden korak.Novi modeli balerink in salonarji v različnih odtenkih prepričujejo ljubiteljice bolj ženstvenih kosov, tistim, ki prisegajo na klasične čevlje, pa bodo pozornost pritegnili novi Chelsea škornji, pa naj bodo vsakdanji ali elegantni, z minimalno petko ali robustnim podplatom za vse vremenske razmere. Seveda ostajajo nepogrešljive tudi superge – podobno kot kavbojke, so vedno moderne!

Športni šik foto: Promocijski material

Medtem ko modne pomladi tako rekoč ni bilo, bo modna jesen zagotovo toliko bolj zanimiva! Po tednih in mesecih udobnih domačih oblačil kar hrepenimo po stilskem videzu. Oblikovalci so se na razmere odzvali z manj uličnimi in bolj stilskimi kreacijami, prežetimi z ženstvenostjo in klasično eleganco ter primernimi za jesensko vzdušje. Uprizorjena ženska moč se kaže v močno poudarjenih ramenih (napihnjeni rokavi, blazinice na ramenih ...) ter s prefinjenimi izrezi za roke. Eden od najpomembnejših trendov, na katerega je treba jeseni računati, je bel ovratnik – ne glede na obliko in velikost – samo da je bel in da ustvari eleganten kontrast, najbolje s črnim zgornjim delom. Obvezen sestavni del jesenske podobe so tudi resice, pentlje, bleščice, vrvice in usnje okrog in okrog! Trendi so tudi v prihajajoči sezoni vsestranski in primerni za vsak okus. Bistveno bolj ležeren je še en pomemben trend: „New Grunge“ – ultra moderen videz s sveže interpretiranimi vplivi 90. let – in obilico rokerskega vedenja „Vseeno mi je“ à la Nirvana. To pomeni, da se vračajo kariraste flanelaste srajce in strgane kavbojke.

Bele superge so vedno v modi foto: Promocijski material

Čevlji, do koder seže pogled ... Pri največjem evropskem prodajalcu čevljev, podjetju Deichmann, ki s svojimi 29 prodajalnami po Sloveniji poskrbi za hitrejši utrip srca pri vseh ljubiteljih mode. Najbolj trendovske čevlje prihajajoče modne sezone jesen/zima po senzacionalnih cenah in odlične kakovosti najdete pri Deichmannu

prejšnji članek
Slovenija dobila dve novi misici
Svet slavnih
Slovenija dobila dve novi misici
naslednji članek
Dolina Soče na krožniku s pridihom dobrodelnosti
Kulinarika
Dolina Soče na krožniku s pridihom dobrodelnosti