benjamin-netanjahu
Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami sprejeli odločitve"

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Vse za vaš popoln videz

18. 12. 2020; 02.50
Avtor: Izbor uredništva
lepa ženska

Lepota foto: dreamstime

Katere lepotne novosti bodo poskrbele, da boste praznike preživele do potankosti urejene. Morda pa najdete tudi kakšno idejo za praznično darilo.

Preverite, katere so najbolj aktualne novosti na trgu in kateri izdelki so tisti, ki bodo zagotovo poskrbeli, da boste z njihovo pomočjo kar se da urejene. 

Collistar set za obrvi Flawless Eyebrows, ki vsebuje kombinacijo voska in senčila v kamnu ter poskrbi, da obrvi delujejo mehko in prijazno.

Collistar serum Vitamin C + Alpha-Arbutin iz linije Pure Actives, ki osveži sivo polt in zmanjša znake utrujenosti.

V hladnih in stresnih dneh se prileže prijetno topla prha, ki bo z novimi geli za prhanje iz družine Borotalco postala najljubši trenutek dneva. Štiri različice, ki kožo skrbno negujejo in spoštujejo njen naravni pH, so popolna izbira za tiste najbolj aktivne kot tudi ljubitelje bolj umirjenega življenjskega sloga.

Lush večkratna peneča kopel. Za dobro voljo se družite s to mešanico olj bergamotke in sicilijanske limone ter ustvarite svežo sadno dišečo kopel, v kateri se boste spet in spet želeli okopati. Ploščico zadržite pod tekočo vodo, da izvabite množico puhastih mehurčkov, nato jo odložite na suho, da vas pripravljena počaka na naslednje doživetje v kadi.

foto: nivea

NIVEA Rose Touch micelarni čistilni gel deluje kot magnet, ki nase veže vodoodporna ličila, umazanijo in nečistoče, hkrati pa poskrbi, da ostane koža čista in osvežena. Formula z organsko rožno vodo pomaga ohranjati naravno ravnovesje vlage v koži in je izredno hranljiva, zato se lahko uporablja tudi na obrazu in ustnicah. Kožo naredi čisto, mehko in gladko na otip, brez vidnih ostankov ali občutka mastnih sledi. Za zdrav videz kože, ki lahko diha.

Najnovejša dišava ikonične vzornice Naomi Campbell HERE TO STAY je dišava s sijočo cvetlično srednjo noto, ki jo dopolnjujejo sočne in sadne fasete. Prvi vtis je iskriv in okrepljen s sočno malino in zasvojenim črnim ribezom – združi se s sijočo srednjo noto vrtnice in belimi cvetnimi lastnostmi jasmina Sambac. Dišava, obdana z bogatimi in čutnimi vidiki vanilije in mošusa, razkriva nepozaben zaključek - popoln vonj za vse močne in samozavestne ženske.

prejšnji članek
Najbolj preprost čokoladni 'souffle'
Zdravje
Najbolj preprost čokoladni 'souffle'
naslednji članek
Okužbe dihal so na pohodu: recite jim STOP!
Zdravje
Okužbe dihal so na pohodu: recite jim STOP!