bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

To poletje vas bodo očarale te barve čevljev

2. 8. 2021; 11.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Patrizia rumeni natikaci
Poletje je čas, ko si tudi pri obutvi lahko damo duška z barvami. Poigravamo se lahko z modnimi kombinacijami s flourescentno rumenimi natikači, roza japonkami ali pa na primer z zelenimi supergami.

Na mass.si lahko najdete zares barvito ponudbo poletnih ženskih čevljev.

Sonce, morje, razgret asfalt ter živahni in barviti modni stajlingi za sprehod po mestnih ulicah ali za potepe po obmorskih krajih, so sinonim za brezskrbne poletne užitke. Na nogah imamo v vročih dneh vsi najraje lahkotno obutev kot so sandali, natikači, japonke in superge, izdelane iz zračnih materialov, prav super pa je tudi to, da se lahko po mili volji poigravamo z barvami čevljev. Poletje je čas, ko lahko končno malo odmislimo stroga pravila.

In pri poletnih modnih kombinacijah teh skorajda več ni, že zdavnaj pa se je zabrisala tudi stroga meja med obutvijo za na plažo in obutvijo za vsak dan. Tako ni popolnoma nič nenavadnega, če se po opravkih v mestu odpravite v svojih novih flourescentnih natikačih Fila. Tiste najbolj pogumne jih lahko celo obujete tudi na nogavice. Za navdih, kako jih lahko nosite, skočite na katerega od instagram profilov modnih vplivnic, ki so ta trend odlično osvojile.

Mi pa vam ponujamo nekaj idej, kakšne barve poletne obutve si v ponudbi naše spletne trgovine lahko izberete to poletje.

Rdeči sandali

To je pravzaprav klasična ženska poletna obutev, ki se izvrstno ujema z vsemi poletnimi oblačili. Te čevlje lahko obujete k jeansu in vsem elegantnim oblačlom, letos zelo trendi stajlingi pa so tisti s kombinacijo sandal in oblekic z volančki. Rdeče Tom Tailor sandale lahko na primer zelo lepo stilirate z belimi oblačili.

Rumeni natikači

Poletje je idealen čas za živahne in pisane stajlinge, pri katerih so pika na i ravno rumeni natikači. Lahko si omislite bolj casual stajling z Replay natikači, ali pa večno elegantno modno kombinacijo lanenega hlačnega kostima in natikačev. Videz nadgradite še s kakšnim zanimivim modnim dodatkom.

Zelene superge

Za suprege v zeleni barvi bi lahko rekli, da je obutev s karakterjem in le-tega dodajo tudi oblačilom, s katerimi jih kombinirate. So tudi popolna obutev za tiste poletne dni, ko imate veliko opravkov in veste, da boste ves dan preživeli aktivno, na nogah. Z zelenimi supergami si lahko omislite zares zanimive stajlinge in jih na primer obujete k dolgi poletni obleki.

Casual stil z vijolično obutvijo

Če ste se do sedaj izogibali vijolični obutvi je zdaj čas, da jo poskusite vključiti v kakšno modno kombinacijo. Fila natikači so eden izmed must-have trendov tega poletja in še posebej pridejo do izraza ravno v vijolični barvi. Bolj drzen casual stajling pa si lahko omislite tudi z nadvse udobnimi supergami Fila.

prejšnji članek
Starejša Polesova hči s filmsko vlogo
Kultura
Starejša Polesova hči s filmsko vlogo
naslednji članek
Blaž Švab pristal oblečen v vodi
Svet slavnih
Blaž Švab pristal oblečen v vodi