Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Jesen bo v znamenju tega trenda

13. 9. 2021; 07.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Creator
Beseda monokromatsko po slovensko pomeni enobarvno in letošnjo jesen bo to v kolekcijah obutve glavni trend, na katerega se lahko na mass.si pripravite že sedaj.

Malce pobrskajte po garderobni omari in poiščite oblačila v svetlih odtenkih, kajti vse se bo vrtelo okoli modnih kombinacij z gležnjarji, mokasini in supergami v beli, smetanasti in bež barvi - v vseh podtonih, saj monokromatsko namreč ne pomeni, da ste od glave do pete v eni sami barvi. Ta slog je namreč zanimiv ravno zato, ker se lahko poigravate z različnimi odtenki, tako, da med seboj kombinirate svetlejše in temnejše tone iste barve. Ključ za dober monokromatski stil pa je natančnost usklajevanja in mešanja teh odtenkov. Tako lahko na primer le z enim parom mokasinov Tamaris v bež odtenku pričarate celo paleto modnih kombinacij in postanete prava trendseterka …

Hitro boste tudi spoznali, da lahko z monokromatsko obutvijo zelo enostavno pričarate trendi stajling, ne glede na to, ali imate radi bolj elegantno, ali pa bolj športno obutev.

Odkrijte čare monokromatske obutve

Čar enobarvnega stiliranja je v tem, da kljub temu, da čevlji in oblačila niso kričečih barv, lahko pritegnete pozornost.

To jesen bodo bodo v monokromatskih stajlingih kraljevali tudi beli ali bež gležnjarji z robustnim podplatom, kakršni so na primer Mjus z vezalkami. Črna zadrga pa je ravno pravjšni detajl, ki jih naredi še bolj zanimive.

Poigravajte se s stajlingi

Če so se vam do sedaj za kombiniranje najbolj enostavni zdeli črni čevlji, boste presenečeni, kaj vse lahko dosežete z belo in bež obutvijo. Še posebej zanimive jih naredijo detajli, kot na primer zlata barva pri supergah Tommy Hilfiger. Zelo uporabne pa so za različne priložnosti in modne kombinacije tudi bež lakaste Buggati superge.

Enostavno in učinkovito

Enobarvni način kombiniranja različnih kosov oblačil bo še posebej učinkovit, če se boste poigravali tudi z materiali in teksturami, odtenki iste barve pa postavo optično zožijo, vas naredijo tudi bolj šik in elegantne. Za piko na i pa so popolni Esprit bež gležnjarji s peto.

Nekaj tako sofisticiranega je v tem monokromatskem stilu. Mogoče je tudi to razlog, da newyorčanke vedno delujejo tako elegantno v svojih enobarvnih kombinacijah. Poleg tega pa lahko s tovrstnim stilom prihranite kar nekaj časa in denarja.  
prejšnji članek
Kmetija: Nika in Dominik se smejita neumnosti gledalcev
Resničnostni šovi
Kmetija: Nika in Dominik se smejita neumnosti gledalcev
naslednji članek
Britney Spears je zaročena, oboževalci ponoreli od navdušenja
Svet slavnih
Britney Spears je zaročena, oboževalci ponoreli od navdušenja
#nasazenazenska
nasazenazenska