kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Domači pripravek za pomoč pri suhi koži na obrazu

7. 3. 2024; 02.00
Avtor: V.M.
koža, nega

Imate suho kožo na obrazu? foto: Profimedia, edit njena.si

Vas pesti suha koža na obrazu? Slednje je zlasti neprijetno, če vam ne pomaga niti nanos negovalne kreme. Da bi nevšečnosti omilili, lahko poizkusite z nanosom pripravka iz samo dveh sestavin.

Suha in zategnjena koža, ki peče, srbi in vam povzroča slabo voljo zaradi izrazito suhih predelov na obrazu. Vam je vse to znano? Če se srečujete s tovrstno kožno nevšečnostjo, imamo za vas povsem preprost nasvet. Vse, kar je potrebno storiti, je to, da v skodelici zmešate dve žlici medu in eno žlico olivnega olja.

Sedaj si pripravek nežno nanesite na obraz in ga v srednje tankem sloju razporedite po vsej površini. Pomagate si lahko s kozmetičnim čopičem, če pa boste nanašali s pristi, si mimogrede privoščite še nežno masažo obraza.

Sedaj počakajte od 10 do 15 minut in pustite, da učinkovine medu in oljčnega olja pustijo na koži dragocene sledi. Po pretečene času medeni sloj sperite z mlačno vodo, obraz nežno popivnajte z mehko brisačo in nanesite nežno kremo za suho in občutljivo kožo. Razlika bo opazna že po prvi negi, večji učinek pa boste dosegli, če boste pripravek na obraz nanesli večkrat na teden.

prejšnji članek
Kako osvojiti moškega rojenega v znamenju bika?
Odnosi
Kako osvojiti moškega rojenega v znamenju bika?
naslednji članek
Močna. Samozavestna. Nežna. Ženska.
Moda&Lepota
Močna. Samozavestna. Nežna. Ženska.