alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

11 11 Odkrito.si

11:11 - se vam je že zgodilo?

pogacar Ekipa24.si

UF, KAKŠNA ZVERINA! Tadej Pogačar kot ga še ...

Trendi in udobna otroška obutev po izboru vplivnic
| Promocijsko sporočilo

Trendi in udobna otroška obutev po izboru vplivnic

Pri izbiri otroških čevljev že dolgo ni več pomembno samo to, da je udobna in kakovostna, ampak smo starši pozorni tudi na to, da so naši otroci obuti tudi po zadnjih trendih.

To jesen so tako kot v jesenskih kolekcijah obutve za odrasle, na mass.si must-have otroška obutev gležnjarji. Ti priljubljeni čevlji, ki otroške nogice dobro ščitijo pred mrazom in vlago, so letos doživeli kar nekaj osvežitev in novosti, prevladujejo igrivi vzorci, otroški motivi in ikonični liki iz risank kot so na primer Miška Minne, Spiderman in priljubljeni Cars. Seveda pa so nepogrešljiva zaprta obutev za hladnejše dni za mlade dame in fante superge Adidas, v katerih lahko brezskrbno skačejo, plezajo in tekajo po otroških igriščih.

Ajda Urankar, Tjaša Hudolin in Lara Jerina (Larin svet) so mlade mamice, slovenske vplivnice, ki so tudi same vedno oblečene in obute po zadnji modi, zelo skrbno pa izberejo tudi, kakšne čevlje nosijo njihovi otroci. Namignile so nam, v katerih modelih za jesen so za šolo, vrtec in prosti čas za jesen izbrale v spletni trgovini Mass.


Tjaša in njena hčerka sta izbrali lakaste gležnjarje Tom Tailor, kombinirala jih bo lahko z vsemi oblačili, s krilci, oblekicami in hlačami. Za fante pa sta Ajda in Lara izbrali večno klasiko, Adidas in Puma gležnjarje, gumijaste škornje z motivom priljubljenih Tačk na patrulji, vodoodbojne Super Fit gležnjarje.