alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

Tjaša Vrečič VSE Odkrito.si

TJAŠA IZ KMETIJE - tako MIŠIČASTA je

pogacar Ekipa24.si

UF, KAKŠNA ZVERINA! Tadej Pogačar kot ga še ...

Zoe Muse: Kolekcija, ki so jo navdihnile prave ženske
| Oglasno sporočilo

Zoe Muse: Kolekcija, ki so jo navdihnile prave ženske

V zadnjem času se veliko govori o pomenu sprejemanja in ljubezni do lastnega telesa ter na splošno o pozitivnem odnosu do lastne telesne podobe. Ljubezen do lastnega telesa je temelj zdravega odnosa s samim seboj.

Prav to je ideja, ki je vodila ekipo Zoe pri ustvarjanju nove kolekcije, sedaj pa ekskluzivno predstavljamo novo kolekcijo Zoe Muse, namenjeno vsem ljubiteljem te uspešne blagovne znamke.  


ZOE PUNCE KOT INSPIRACIJA


V to kolekcijo je vpeljana vsaka pohvala, kritika, tudi najmanjše podrobnosti, ki so prišle na račun raznovrstnih artiklov iz Zoe ponudbe, skozi razne komentarje in ankete v zadnjih letih. V Zoe ekipi zelo dobro vedo, da je vsaka ženska posebna; edinstvene mere in figure, z različnimi silami, ki jo premikajo, in negotovostmi, ki včasih pretresajo njeno samozavest ... Toda v vsej tej raznolikosti bi morale imeti eno skupno stvar - ljubezen do lastnega telesa. Zato je bila absolutno vsaka Zoe dama navdih za to jesensko kolekcijo.

Poslušanje kritikov in dvomov o kroju ter izpopolnjevanje vsakega šiva nas je pripeljalo do zbirke Muse. In kdo nas naredi boljše, če ne tisti, ki nosijo naša oblačila in nam pišejo svoje kritike in pohvale? Zato smo to zbirko poimenovali Muse - ker jo navdihujejo ženske, ki jo nosijo, in so naše muze, ker jih oblikujemo zanje. - je povedala Vedrana Nakić, vodja proizvodnje v ekipi Zoe.


OBRAT V DIZAJNU PRINAŠA OGROMNO NOVOSTI

Poleg klasičnih Zoe predmetov (pajkice, topi in športni nedrčki) Muse kolekcija prinaša številne novosti. Nova oblika trenirke, spodnjega perila in pajkic za nosečnice ter tople oversized obleke so le del zgodbe Zoe Muse.

Med glavnimi novostmi so najlonke, ki so na voljo z dvema različnima vzorcema in razširjeno ponudbo dodatkov Zoe - buff, moderni gumijasti trakovi in privlačen trak za lase.

Kolekcija prinaša tudi dve novi barvi - olivno zeleno in (maroon) kostanjevo rjavo v mat in sijajni različici. Gre za popolnoma novo kombinacijo vrhunskih materialov, ki skupaj ustvarjajo edinstven kontrast v oblikovanju. Prav ta obrat naredi Muse kolekcijo drugačno od prejšnjih.


EKSKLUZIVNI PRE-SALE POPUSTI V POLLEO SPORTU


V tradicionalnem tonu je bila nova kolekcija premierno predstavljena v okviru velike predprodaje pri Polleo Sport. Od 7. do 25. oktobra lahko najlepše jesenske Zoe kose najdete v Polleo Sport spletni trgovini in v fizičnih trgovinah s popusti do -50%!

Ne pozabite, da gre za predprodajno promocijo, kar pomeni, da lahko izbrane modele naročite prek spletne trgovine in le-ti vam bodo poslani po zaključku promocije torej od 25. oktobra dalje ali pa si jih ogledate in preizkusite v prodajalnah Polleo Sport in kupljene kose odnesete s seboj domov takoj.

Preveri celotno MUSE KOLEKCIJo in najdi svoje JESENSKE ZOE FAVORITE: HTTPS://PROMO.POLLEOSPORT.SI/