kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Zakaj so 'sončna' dekleta videti še posebej čudovito?

30. 3. 2022; 04.00
Avtor: revija Smrklja
stella-čebin

Stella Čebin foto: Osebni arhiv

Samozavest in pozitivna energija sta začimbi, ki opazno polepšata izbrano modno podobo. Zagotovo si že slišala misel, da je nasmeh najlepši modni dodatek? Stilska svetovalka Stella Čebin tokrat razmišlja o tem, kako se z roko v roki prepletata notranja in zunanja lepota.

Ne glede na to, kakšna oblačila izberemo, zelo velik vpliv na končno podobo ima tudi naša energija. Ali to pomeni, da obleka ne naredi človeka?

Obleka naredi ali ne naredi človeka. Večna dilema bi se lahko temu reklo, kajne? Sama zagovarjam dejstvo, da smo ravno mi tisti, ki s svojo energijo naredimo obleko. Žensko ali dekle namreč nobena obleka, niti ličila ne bodo naredila bolj ženstveno ali elegantno, če tega ne izžareva s svojo energijo. Oblačilo, ki ga nosimo, bo le najlepši dodatek k temu, kar izžarevate same in ravno to bo tista pika na i, ki bo pustila pečat kjerkoli se boste pojavile. 

Kaj pa samozavest, kakšno težo ima pri ustvarjanju celotne modne slike?

Samozavest ima kar precejšnjo težo pri izbiri celotnega izbora oblačil, saj se včasih prehitro zaustavimo in posežemo le po kosih, ki so v naši coni udobja. Največkrat so to temna oblačila, za katerimi se kdaj pa kdaj kar malo skrijemo. Ponosno pokaži svoje telo, stopi izven cone udobja in si privošči kos, ki te bo napolnil z energijo in dvignil v nebo, hkrati pa okrepil tudi tvojo samozavest, ki bo z vsakim takšnim dejanjem le še močnejša. Dovoli si začutiti barvo, ki jo nosiš tisti dan! Zasij v živo rumeni, razturaj v oranžni in ohrani to samozavest v smaragdno zeleni. 

Stellini modni nasveti foto: Osebni arhiv

Bo tudi sramežljivo in zadržano dekle enako navdušilo v drzni modni kombinaciji, kot dekle, ki že po drži in pogledu daje slutiti, da se dobro počuti v svoji koži?

Tudi če si bolj sramežljive ali zadržane narave, je mogoče začutiti oblačilo. Že res, da se vsaka v drzni kombinaciji ne bo počutila najboljše, ampak kdo pravi, da se do tega zadovoljstva ne da priti? Vsaka od nas v sebi nosi odtenke ženstvenosti in drznosti, ki je včasih le korak stran, da jo prebudimo. Zato kar pogumno!

Še več modnih zanimivosti najdete v aktualni številki revije TopSmrklja. Prelistate jo lahko tudi s klikom na - trafiko. KLIKNITE TUKAJ.

- foto: -

Stella Čebin foto: Osebni arhiv

Stella svetuje foto: Osebni arhiv

.

prejšnji članek
Ste videli, kaj je naredila Rebeka Dremelj?
Svet slavnih
Ste videli, kaj je naredila Rebeka Dremelj?
naslednji članek
Kaj se zgodi, če noge namočite v jabolčni kis?
Zdravje
Kaj se zgodi, če noge namočite v jabolčni kis?
#nasazenazenska
nasazenazenska