reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Modni trend, ki ga ne gre izpustiti - velike torbice

6. 5. 2022; 02.00
Avtor: M.S.
velika torbica

Velika torbica foto: Shutterstock

Zadnjih nekaj let smo povsod videvali same majhne mikro torbice, bile so celo tako majhne, da vanje ni šlo čisto nič in so bile na koncu zgolj le še modni dodatek in sploh niso služile svojemu namenu. Zdaj pa se končno v trend vračajo velike torbe, ki jih boš lahko uporabljala zato, da vanje spraviš svoje stvari.

Vemo, da so velike torbe spet v modi, ker so jih ponovno pokazali na modnih brveh. Jacquemus je bil tisti, ki je začel trend majhnih torbic in ustvaril celo tako majno, da vanjo ni šlo čisto nič, letos pa je v svoji kolekciji predstavil velike torbe. Znamka Khaite je na svojem modnem šovu trend prikazala v ekstremni obliki in na manekenki predstavila torbo, ki je tako velika, da sega od njenega ramena do tal.

Poleg tega, da so velike torbe priročne in da vanje lahko spraviš veliko stvari, jih je preprosto tudi kombinirati. Lahko imaš torbo, ki je nevtralne barve in se tako prilega skoraj k vsemu, lahko pa imaš barvno torbo, ki izstopa od drugih kosov, ki jih imaš na sebi. Če želiš poudariti na primer zeleno torbico, so lahko vsi drugi kosi, ki jih oblečeš, beli. Uspeh je vedno zagotovljen, tudi če oblečeš vse črno in dodaš tudi črno torbico, saj se boš zagotovo počutila kot milijonarka.

Modne vplivnice velike torbice kombinirajo z vsakdanjim videzom. Tamara je na primer torbico nosila poleg kratkih hlač, navadne bele majice in brezrokavnika. Tudi Chiara Ferragni je nosila veliko črno torbo, ki jo je zaradi barve enostavno kombinirati in nositi okoli po vsakodnevnih opravkih. Bella Hadid, ki vedno med prvimi preizkusi nove trende, je prav tako nosila veliko torbo, in to več kot enkrat. Prvič jo je nosila na letališču, kjer jo je kombinirala z rdečimi dodatki in oblekla kombinacijo v črnem, drugič pa je bila cela kombinacija vključno s torbo zelena. Največjo torbo pa je nosila Kendall Jenner, in sicer veliko črno torbo, ki jo je kombinirala s klasičnim videzom za sprehod po mestu.

prejšnji članek
Marcel Štefančič Jr razkril kdaj in kje se vrača
Svet slavnih
Marcel Štefančič Jr razkril kdaj in kje se vrača
naslednji članek
Vroče! Nika Zorjan zgoraj brez
Svet slavnih
Vroče! Nika Zorjan zgoraj brez