Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Jesensko razvajanje s pilingi

24. 11. 2022; 04.00
Avtor: Mateja Gornik / Revija Bodi Zdrava
Kislinski piling

Kislinski piling foto: revija Bodi Zdrava

Jesenski dnevi prinašajo hladnejše dni in z njimi izpostavljenost kože zunanjim dejavnikom, kot sta vlaga in mraz, zaradi katerih je koža bolj občutljiva in izsušena. V dm Studiu ponujajo raznovrstne tretmaje s kislinskimi in organskimi pilingi, ki obnovijo in obenem negujejo kožo. Poskrbite, da bodo hladnejši dnevi prijazni tudi do nje!

Kislinska nega obraza s kislinskim pilingom, ki regenerira vse tipe kože

Kislinska nega obraza Probiome Peel je profesionalni tretma s kislinskimi pilingi, ki pospešijo regeneracijo kože in obnovijo mikrobiom kože. Linija je dopolnjena s kislinami z inovativnim multibiotičnim kompleksom, ki kožo po končanem postopku dodatno zaščiti, obnovi in jo vrne v normalno ravnovesje.

S profesionalnimi negami obraza s kislinskimi pilingi že po prvi uporabi opazimo izboljšanje teksture in tena kože, koža je prožnejša, navlažena, regenerirana in sijoča. V dm Studiu uporabljajo kislinske pilinge Probiome Peel kozmetike Skeyndor, ki s 50-letno tradicijo in izkušnjami v samem vrhu znanosti predstavlja visokotehnološke tretmaje, ki kožo globinsko obnavljajo. Linija Probiome zajema pet učinkovitih pilingov, formuliranih s posebno kombinacijo kislin, ki se prilagodijo potrebam oziroma stanju vaše kože. So personalizirani, varni za uporabo in zelo učinkoviti.

Edinstvena linija kemičnih pilingov foto: Promocijska fotografija

Namen kislinske nege je hitrejša obnova kože. S pomočjo kislin v koži spodbudimo proces obnove povrhnjice in dosežemo željene spremembe na koži.

Zakaj se odločiti za postopek?

S kislinsko nego dosežemo zelo podobne učinke kot pri mikrodermoabraziji (diamantnem pilingu), le da gre pri kislinah za intenzivnejši postopek luščenja povrhnjice in s tem do hitreje vidnih rezultatov.

V koži spodbudimo tvorbo novih celic v bazalni plasti vrhnjice, stimulirajo se fibroblasti (sinteza kolagena in elastina), posledično se izboljša struktura kože. S kislinskim pilingom lahko dosežemo učinkovito izboljšanje stanja kože glede na predhodno stanje. Postopek je namenjen vsem tipom kože, ki želijo svež, bleščeč ton – predvsem priporočljivo ga je izvesti pred nego kože, kajti tako bodo aktivne snovi v kremah, serumih, ampulah in drugih kozmetičnih izdelkih učinkoviteje delovale na kožo.

Kislinska nega je priporočljiva za ljudi, ki imajo nečisto kožo, razširjene pore, težave z aknami in čezmernim poroženevanjem kože in pomaga kot eden najučinkovitejših programov v boju proti staranju kože, saj nam omogoča učinkovito zmanjšati posamezne gube, odstraniti neželene posledice fotostaranja in obnoviti tonus kože ter zmanjšati vidne brazgotine na koži (npr. po aknah).

Povrhnjica postane gladka in bistveno bolj dovzetna za sprejem aktivnih substanc. Gre za varno in inovativno profesionalno terapijo, ki vsebuje multibiotični kompleks za uravnoteženje kožnega mikrobioma in obnovo kože po globinskem pilingu.

Organski piling foto: revija Bodi zdrava

Učinki kislinske nege

Prednosti kemičnega luščenja kože so:

· Hitro in učinkovito luščenje ter obnova kože, brez dolgotrajnega okrevanja (kot pri dermatoloških pilingih)

· Z minimalnim številom ponovitev postopka so rezultati vidni že po prvem tretmaju.

· Stranka lahko nadaljuje dnevne aktivnosti takoj po terapiji.

· S kislinskim pilingom lahko obdelujemo predele obraza, vratu, dekolteja in hrbtišča rok.

Organski pilingi s kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell

Lepotni strokovnjaki v dm Studio pri tretmajih z organskimi pilingi uporabljajo vrhunsko kozmetiko znamke Heaven by Deborah Mitchell, ki je naravna in večkrat nagrajena kozmetika. Vsebuje organske sestavine in patentirana ABEETOXIN® in NETTATOXIN®, ki sta priljubljena pri številnih zvezdnicah in članicah angleške kraljeve družine.

Privoščite si lahko:

  • intenzivno progresivno organsko nego s čebeljim strupom Bee peel;
  • holistično organsko nego obraza s čebeljim strupom Bee sting;
  • vegansko 100-% naravno nego obraza s koprivo Nettle Venom.

Intenzivna progresivna organska nega obraza s čebeljim strupom Bee peel

Je intenzivna nega, ki jo lahko opišemo tudi kot »kemični piling na organski način« in je namenjena doseganju popolnega tena kože. Nega naredi kožo bolj gladko, zmanjšuje površinska vnetja in odstrani nečistoče. Z edinstveno formulo pa spodbuja nastajanje kolagena, ki kožo učvrsti.

Holistična organska nega obraza s čebeljim strupom Bee sting

Ta nega obraza sprošča obrazne mišice, jih učvrsti in dvigne ter tako ustvari takojšen viden učinek liftinga. Posebna masažna tehnika vpliva na pomembne točke obraza, vratu in ramen, s katerimi vplivamo na sprostitev energije in sproščanje mišic obraza in glave, kar vpliva na zmanjševanje oteklosti okrog oči, zmanjšanja podbradka in dviga obraza.

Veganska 100-% naravna nega obraza s koprivo Nettle Venom

Naravna nega, ki deluje kot »facelift«. Izdelki vsebujejo NETTATOXIN®, ki sprošča obrazne mišice in pripomore h glajenju gub. Pomirja rdečico, učvrsti kožo, posvetli pigmentacije in zmanjša zabuhlost – vse za sproščen in sijoč videz kože.

Nego s kislinskimi in organskimi pilingi lahko opravite v dm Studiu v Ljubljani in Kranju. V Kranju ima dm Studio svoje prostore v zgornjem nadstropju dm prodajalne na Bleiweisovi cesti 4, v Ljubljani pa se lahko razvajate v dm Studiu na Ulici Jožeta Jame 9 v Šiški. Naročite se lahko prek obrazca za spletno naročanje ali po telefonu 04 51 70 510 za dm Studio Kranj ali na 01 513 22 28 za dm Studio Ljubljana.

Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.

Naslovnica novembrske revije Bodi zdrava foto: BZ

prejšnji članek
Teo Čeh: Tako se mu je poklonil mlajši brat
Resničnostni šovi
Teo Čeh: Tako se mu je poklonil mlajši brat
naslednji članek
Kako ravnati pri napadu putike, glavobolu in bolečinah v ušesih?
Zdravje
Kako ravnati pri napadu putike, glavobolu in bolečinah v ušesih?
#obraziavenija
obraziavenija