kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Najlepše spomladanske superge

7. 3. 2023; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
IMG_7179_jpg
Kolekcije ženskih in moških superg to pomlad prinašajo čudovite barve, zanimive vzorce in poudarjene podplate.

Njihova največja odlika je še vedno udobje, a superge so postale tisti modni kos, brez katerega si ne predstavljamo več sproščenih in tudi modnih stajlingov. Ženske in moške superge so stilsko dovršene, vsestranske in predvsem obutev, s katero izražamo svoj individualni modni okus. V trgovinah Mass in na mass.si najdete priznane blagovne znamke modnih in športnih superg, kot so Steve Madden, Guess, Replay, moške in ženske Liu Jo, Gioseppo, Skechers, Calvin Klein, Camper, Nero Giardini, Puma, Adidas, ter ta hip najbolj vroče športne copate On Cloud in Under Armour. Katere so torej najbolj zaželene superge te pomladi?

Superge v čudovitih barvah

Brez dvoma vas bodo letos očarale barve, od pink, nežno roza, do rumene, oranžne, zelene, lila in svetlo modre. Te superge v naše modne kombinacije dobesedno prinašajo pomlad in svežino, ki smo jo v zadnjih dneh zime že nestrpno pričakovali. Navdušile vas bodo tudi t. i. multicolor ali pisane superge, pri katerih so se poigrali z zares čudovitimi barvnimi kombinacijami in barvnimi kontrasti. 

Enobarvne superge

Ženske in moške superge v črni ali beli barvi so osnovni modni kos šik in sproščenih stajlingov. predvsem takrat, ko si zaželite šik sproščenega videza. So enostavne za kombiniranje in lahko jih obujemo tudi k bolj “resnim” outfitom, kot so ženski hlačni kostimi, ali pa moške hlače na rob.  

Superge s poudarkom na detajlih 

Tudi poudarki na supergah so tisti, s katerimi lahko izpostavite svoj edinstveni modni okus. Če obožujete živalske vzorce, a vseeno prisegate na minimalizem, so kot nalašč superge z logotipom ali drugim detajlom v potisku zebre ali leoparda. Bolj igrive modne kombinacije lahko sestavite z legendarnimi supergami All Star, ki jih krasi podoba Miki Miške, bleščeče pa s supergami, ki so posute s kamenčki. 

Robustni podplati 

Superge s poudarjenim podplatom so obutev, ki vsakemu, še tako enostavnemu stajlingu doda karakter. Trend poudarjenih podplatov bo, kot kaže, ostal za vedno, zdaj si jih lahko izberete tudi pri najbolj klasičnih blagovnih znamkah športne obutve, kot na primer All Star in New Balance. Z letošnjimi modeli superg pa se vrača tudi skate podplat, ki ga najdete tako pri ženskih, kot moških in otroških supergah.

prejšnji članek
Rok: Prejemam vse mogoče ponudbe
Resničnostni šovi
Rok: Prejemam vse mogoče ponudbe
naslednji članek
Herta Kosmina o prepoznavnosti, komentarjih in izjemnem uspehu
Svet slavnih
Herta Kosmina o prepoznavnosti, komentarjih in izjemnem uspehu