testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Najlepši salonarji te pomladi

3. 4. 2023; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
FID_7580
Letošnje kolekcije elegantnih čevljev vas bodo sončne pomladne dni popeljale v čudovitih barvah

Trend salonarjev v barvah, kot so rumena, barva fuksije, kraljevsko modra, zelena in pink, je osvojil tudi številne zvezdnice, prav tako jih obožujejo modne vplivnice in oboje nam služijo kot navdih, kako lahko te najbolj iskane salonarje v najbolj vročih barvah sezone kombiniramo z različnimi stili oblačil. Ti salonarji so že sami po sebi zelo vpadljivi, a za letošnje modne zapovedi bi lahko rekli, da je več, več. Zato bodo vse, ki ste bolj naklonjeni vpadljivi obutvi, navdušeni nad elegantno obutvijo v močnih barvah, ki je za pika na i okrašena na primer še z lesketajočim se paščkom za okoli gležnja, kvadratno šnolo, ki je posuta s kristalčki, za še več lesketa pa izberite pink salonarje, ki so v celoti posuti s kamenčki. V trendu so tudi t. i. “multicolor” salonarjev, potiskani z vzorci v vseh najbolj modernih barvah. Za vsemi temi čudovitimi elegantnimi čevlji pobrskajte po kolekcijah priznanih blagovnih znamk, kot so Steve Madden, Tamaris, Guess, Nine West in UPcollection. 

Vroči pink salonarji 

V modi letos velja, da če želimo biti oblečeni v trendu, si moramo omisliti salonarje v vsaj enem odtenku roza barve, od fuksije, baby pink, do močne roza. V spletni trgovini mass.si jih to pomlad najdete v večini kolekcij elegantne ženske obutve, za dodatni učinek tudi z detajli, kot je na primer prefinjen pašček za okoli gležnja. Salonarje v tej barvi lahko obujete tudi k oblačilom za elegantne in svečane priložnosti, prav tako so tudi priljubljena obutev, ki jo modne navdušenke rade kombinirajo s t. i. Street Stylingi. Enostavno jih kombinirajo z jeansom, s “cargo” hlačami, plisiranimi krili in bombažnimi majicami.

Drzni zeleni salonarji 

Zelena je barva, ki je v modi že nekaj sezon zelo priljubljena in stajlingi, ki jo vključujejo, so vedno nekaj posebnega. Salonarji v zeleni barvi se zelo lepo ujemajo z oblačili v bež in belih odtenkih, za bolj drzen videz, pa jih lahko obujete k hlačam ali krilu v barvi fuksije. Semiš zeleni salonarji s pentljico res nekaj posebnega in bodo postali nepogrešljiv modni kos v vaši spomladanski garderobi.

Kraljevo modra eleganca

Črni salonarji so tista klasična eleganca in must-have v kolekcijah ženske obutve, a to pomlad jih uspešno nadomeščajo salonarji v kraljevsko modri barvi. Zelo modna je kombinacija s črnimi oblačili, popestrijo pa vsak outfit v svetlejših odtenkih. Za popolno spomladansko modno kombinacijo jih obujte k rumenim hlačam in belemu suknjiču. Če pa prisegate na bolj umirjene tone, vas bodo prepričali svetlo modri salonarji. Eden izmed bolj igrivih modnih kosov, ki si jih lahko letos omislite, pa so elegantne petke v turkizni barvi.

Sončna rumena 

Salonarji v rumeni barvi so vse tisto, kar nam letos želijo sporočiti modne zapovedi. So hkrati izjemno elegantni, sproščeni in igrivi. Navdušilo vas bo, kako vsestranski so čevlji v tej barvi, ki bo to pomlad ena glavnih v v stajlingih, nosili jih bomo na jeans in elegantna oblačila.

prejšnji članek
To je mama igralke Martine Merljak
Svet slavnih
To je mama igralke Martine Merljak
naslednji članek
Franko Bajc prejema vabila v razkošni svet
Svet slavnih
Franko Bajc prejema vabila v razkošni svet