Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Strošek svečanih oblek na ramenih deklet?

3. 2. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
sanjski-moški

Sanjski moški foto: RTL

V šovu Sanjski moški lahko dekleta spremljamo v številnih večernih toaletah. So morale kandidatke za glamurozen videz poskrbeti same?

Sanjski moški, 19 lepotic in življenje v luksuzni vili, ki ga spremlja oko radovedne kamere. Kanditatke hrvaškega šova so se odpravile na pustolovščino, na kateri smo jih lahko zelo pogosto spremljali v glamuroznih večernih opravah. Le teh se je na malih ekranih zvrstilo zelo veliko, dekleta so namreč vsakokrat oblečena v drugo toaleto. So morale za slednje poskrbeti pred vstopom v resničnostno oddajo?  

Sanjski moški foto: RTL

Kot so nam zaupali na hrvaški televizijski hiši RTL, temu še zdaleč ni tako. Ustvarjalci oddaje Sanjski moški so namreč psokrbeli tako za izbrane toalete, kot tudi za celoten videz deklet, ki so bila na podelitvah skrbno urejena do zadnjega detajla. »Pred vsako poselitvijo vrtnic je dekleta uredil slavni hrvaški stilist in dizajner Robert Sever. Slednji jim je za vsak dogodek izbral svečani večerni stajling. Poleg tega je produkcija pred snemanjem vsakokrat organizirala profesionalno ličenje deklet, s čimer so še poudarili njihov svečani videz.«

prejšnji članek
Jernej Tozon – to mu delata vsiljivi oboževalki
Svet slavnih
Jernej Tozon – to mu delata vsiljivi oboževalki
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?