Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Kje spite?

11. 2. 2016; 10.36
Avtor: Barbara Sršen
Kje spite?
Postelja je lahko več kot le prostor za miren in zdrav počitek.

Za zdrav razvoj in obnavljanje zdravja je dober spanec nujno potreben. Tudi za to je postelja naše zatočišče po dolgem dnevu, kjer se počutimo varni in zaščiteni in kjer sveži pričakamo nov dan. Vendar je postelja lahko več kot le prostor za miren in zdrav počitek - lahko reši pomanjkanje prostora v stanovanju ali opozori nase kot oblikovalski presežnik. Naj bo klasična, luksuzna, elegantna, vodna, skrita v omari - o tem odločate sami.

Nasveti arhitektke

Še ste se odločili za kovinsko posteljo, pred nakupom preverite, ali ima dovolj močan okvir, še posebno če je postelja dvojna. Lahko se namreč zgodi, da je treba podstaviti majhen stebriček pod srednji kovinski nosilni del (na sredini postelje), da je dovolj nosilna za dve osebi.

Če kupujete kavč s posteljo, jo preizkusite, kako se leži na njej. Če jo boste uporabljali za svoje vsakodnevno ležišče, mora biti postelja kvalitetna (vzmetnica, ležišče z dodatkom spominske pene …), da boste dobro spali na njej.

Kakršnokoli posteljo imate (leseno, kovinsko, okroglo, v omari, pograd), namenite dovolj pozornosti izbiri letvenega dna in ležišča, kajti ta dva elementa sta ključna za udobno spanje in zdrav počitek.

prejšnji članek
Prvinska lepota in toplota ognja
Življenjski slog
Prvinska lepota in toplota ognja
naslednji članek
Poživite stanovanje s pikami
Življenjski slog
Poživite stanovanje s pikami
#obraziavenija
obraziavenija