Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

VELIKOnočna nagradna igra: kakšni so pa vaši pirhi?

24. 3. 2016; 09.32
Avtor: T.P.
ustvarjamo_pirhi_servietna1

Vaše pirhe pričakujemo na naši fb strani.

Velikonočni prazniki so tu in s tem tudi čarobni čas barvanja pirhov. Bi letos z nami delili vaše velikonočne pirhe? Nekaj časa je še ostalo, da nam pošljete svoje fotografije in dobite lepo nagrado.

Kako jih boste pobarvali letos, kakšno dekoracijo si boste zamislili, kakšne barve bodo prevladovale? Tako smo radovedni, tako zelo si želimo pokukati v vašo košarico s pirhi, da smo za vas pripravili VELIKOnočno nagradno igro, ki vam lahko prinese čudovite nagrade.

Bi radi dišali po vaniliji? Pošljite nam svoje pirhe, morda se vam želja uresniči.

Vse, kar morate storiti, je, da na našo Facebook stran naložite fotografijo vaših pirhov oziroma pisanic, mi pa bomo prve tri, ki bodo dobile največ všečkov, nagradili s kozmetičnimi izdelki Afrodita.

Jih že barvate?

Od tega trenutka dalje si torej lahko s svojimi pirhi prislužite najbolj čudovito darilce! Vse, kar morate storiti, je, da na Njen Facebook profil naložite svojo fotografijo pirhov.

Pohitite, Afroditin darilni paket že čaka na vas.

Lahko ste na fotografiji vi s pirhi, lahko pa so samo vaše pisanice. Dobrodošle so vse mogoče fotografije, pomembno je le, da so na njih velikonočni pirhi … Ob fotografiji napišite kratek komentar.

Naložene fotografije bomo objavljali tudi na naši spletni strani, vi pa jih na Facebooku delite s čim več prijatelji, kajti tista fotografija, ki bo prejela največ všečkov, bo zmagala. Zdaj že veste, kaj to pomeni! Da lahko s svojo velikonočno pisano kreacijo dobite lepo darilce!

Sodelujte v naši nagradni igri in osvojite lepo darilce. foto: pirhi

Če ste že pripravili pirhe, se hitro fotografirajte in naložite fotografijo TUKAJ.

Nagradna igra traja do konca velikonočnih praznikov, imena nagrajenk bomo objavili na Njeni, za podrobne podatke pa vas bomo kontaktirali prek Facebooka.

1, 2, 3 - AKCIJA!

prejšnji članek
Moški, ki pijejo pivo, boljši v postelji?
Odnosi
Moški, ki pijejo pivo, boljši v postelji?
naslednji članek
Zakaj ženske varajo?
Odnosi
Zakaj ženske varajo?