favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Spraznite omaro!

3. 5. 2016; 10.30
Avtor: A.K.
obleke1
Poslovite se od starih oblek, razkrivamo vam razloge, zakaj!

Ker vam niso več prav. Če vam nekatere obleke več niso prav, je pravi čas, da se od njih poslovite. Tudi, če mislite, da vam nekoč še bodo, premislite še enkrat. Naredite raje prostor za nove.

Ker so že iz mode. Čeprav morda čakate, da mine 10 let in vam bodo morda spet prišle prav, se najverjetneje ne bo tako izteklo. Morda so vam še vedno všeč, vendar vam je nerodno nositi jih v javnosti. Če je temu tako, bo morda bolje, da se jih znebite.

Ker imate preveč oblek. Res potrebujete 20 oblek, 15 parov hlač, 20 puloverjev, 12 bluz in 15 krilc? Preberite vse kose oblačil in tiste, ki jih niste nosili že vsaj 1 leto, položite na poseben kup. Gotovo bodo komu drugemu prišle bolj prav kot vam.

Ker imate zdaj drugačne hobije. Če ste nehali tečaj plavanja, plesanja, treniranja v fitnesu, gotovo ne potrebujete več vseh kopalk, pajkic, širokih majic in oblek za fitnes. Spraznite svojo omaro!

Ker vaša stara oblačila ne ustrezajo vašemu trenutnemu življenjskemu slogu in stilu. Kot že rečeno, česar niste nosili več kot eno leto, postavite na kup in podarite nekomu, ki si tega ne more privoščiti.

Ker so vaša stara oblačila strgana in poškodovana. Tista oblačila, ki vam stojijo v omari že vsaj leto dni, ker so strgana, umazana ali kako drugače poškodovana, verjetno ne bodo dočakala svojega srečnega konca, saj so z razlogom tam že tako dolgo. Raje se jih znebite.

Ker lahko nekoga z njimi osrečite, sebe pa peljete v nakup po nove!

prejšnji članek
Mož Jennifer Aniston nosi visoke pete in maskaro
Svet slavnih
Mož Jennifer Aniston nosi visoke pete in maskaro
naslednji članek
Ste rojeni v tem astrološkem znamenju? Potem že veste!
Horoskop
Ste rojeni v tem astrološkem znamenju? Potem že veste!
#obraziavenija
obraziavenija