favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Opremimo stanovanje v skladu s svojim nebesnim znamenjem: BIK

11. 5. 2016; 03.30
Avtor: nn/Maja
Opremimo stanovanje v skladu s svojim nebesnim znamenjem: BIK
Velik prostor s stenami v barvi španskega bezga, s pohištvom iz naravnih materialov, cvetjem in zelenjem bo dajal rojenim v znamenju bika občutek varnosti in domačnosti.

KATERE BARVE SO ZA BIKE IN BIKICE?

Barve nam pomagajo ustvariti pravo vzdušje, a ista barva ne vpliva na vse ljudi enako: barva, ki je devici najljubša, se zdi na primer levu dolgočasna in nezanimiva. Za vsako nebesno znamenje so namreč barve, ki mu pomagajo pri koncentraciji, spodbujajo spolno poželenje ali pomagajo pri sprostitvi, drugačne. Če boste ob branju predlogov za svoje znamenje ugotovili, da barve, ki pripadajo vašemu nebesnemu znamenju, niso prave za vas, to pomeni, da v vašem značaju ne prevladuje vaše osnovno znamenje, temveč znamenje, ki je vaš ascendent. Če svojega ascendenta še ne poznate, ga lahko ugotovite s spodnjo tabelo. Na levi strani tabele poiščite datum svojega rojstva in ga z ravnilom povežite z uro svojega rojstva na desni strani tabele. Vaš ascendent je tisto znamenje, ki ga črta, ki povezuje datum in uro vašega rojstva, seka na srednjem diagramu. 

BIK - ljubitelj narave in kakovosti (od 21. 4. do 20. 5.)

Za bika so značilni hrepenenje po prostornih in vabljivih dnevnih prostorih, ljubezen do narave, gozdov in travnikov, pa tudi resnično veselje ob pogledu na odlično kakovost in dragocene predmete. Biki so stanovitni, vzdržljivi in družabni - sorodniki in prijatelji so pri njih vedno dobrodošli in se bodo pri njih vedno dobro počutili. Zato ima bik rad velike prostore, v katerih je po možnosti veliko barve španskega bezga, ki mu daje občutek varnosti in topline. Najraje imajo pomladno zeleno barvo, ki jih spominja na prvobitnost, rast in življenjske radosti. Ker pripadniki tega znamenja ljubijo podeželje in naravne materiale, uživajo v prostoru, v katerem stoji velika miza z masivno leseno ploskvijo, dopolnjena s pletenim pohištvom. Zavese so lahko iz blaga v svežem karo vzorcu ali iz grobega lanenega blaga z vložkom iz idrijske čipke. Barva, ki v bikovih čutilih zdrami željo po ljubezni in erotiki, je nasičena rjava, ki spominja na čokolado, kombinirana z lanom smetanaste barve. Kadar pa hoče bik spodbuditi k delu svoje možganske celice, naj se obda s pomirjujočo svetlo modro barvo, ki mu daje več sproščenosti in fleksibilnosti, ki ju precej lenobni bik zelo potrebuje.

Najljubša barva - zelena

Barva, ki krepi koncentracijo - svetlo modra   

Barva, ki sprošča - barva španskega bezga

Barva ljubezni - čokoladno rjava

prejšnji članek
Najbolj priljubljeno je sojino olje
Zdravje
Najbolj priljubljeno je sojino olje
naslednji članek
Vroči dnevi, vroča ljubezen
Zdravje
Vroči dnevi, vroča ljubezen