benjamin-netanjahu
Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami sprejeli odločitve"

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Uuu, udobno!

12. 4. 2016; 10.15
Avtor: Domen Košir/Fatalna
2. Dvosed ZEFIR 449

foto: Arhiv proizvajalcev

Kavč je središče vsakega stanovanja, zato si privoščite takšnega, ki vas bo razveseljeval z udobjem, obenem pa naj bo to tudi tisti kos pohištva, ki bo dal piko na i vašemu stanovanju. Sodobni kavči so zanimivih in nenavadnih oblik, pestrih ali nevtralnih barv ter izdelani v različnih materialih ali njihovih kombinacijah.

Barvo kavča izberite glede na preostalo pohištvo. Če imate manjšo sobo, bo najboljša izbira kavč svetlejših barv, temnejše in močnejše barve pa lahko izberete, kadar imate večji in sončen prostor. Barve naj bodo usklajene glede na parket in pohištvo. Ob modernejši izvedbi so to beli toni za bolj čiste linije ali pastelne barve za bolj umirjene prostore.

Popolno udobje pomeni tudi toplino in mehkobo, zato poskrbimo, da bomo imeli na dosegu roke vedno kakšno odejo in čim več blazin. Ne le da povečajo udobje, ampak tudi polepšajo in barvno poživijo ves prostor. Kombinirajte moderne geometrijske vzorce z enobarvnimi in presenečeni boste nad dramatično spremembo. 

V sodobni dnevni sobi ne smejo manjkati fotelji. Ti so udobni, nenavadnih oblik in barv, lahko tudi v kombinaciji materialov (usnje, les ali kovina). Namestimo jih k sedežni garnituri ali v kot, kjer prostoru dajejo poseben poudarek.

prejšnji članek
Moški prej priznajo, da so se zaljubili, kot ženske
Odnosi
Moški prej priznajo, da so se zaljubili, kot ženske
naslednji članek
Tole vam poslabša kakovost življenja!
Zdravje
Tole vam poslabša kakovost življenja!