Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

S svečami si spremenite usodo! 9 rdečih sveč za ...

27. 1. 2016; 11.35
Avtor: T.P.
profimedia-0160075432

Sveče sodijo med najmočnejša feng shui zdravila. foto: Profimedia

Sveče sodijo med najmočnejša feng shui 'zdravila'. Svetloba, ustvarjena s pomočjo sveč, bo zagotovo dvignila energijo v katerem koli prostoru.

Uporabite zdravilno moč sveč. foto: Profimedia

Če se vam življenje zdi malce dolgočasno, rutinsko in brez zadovoljstva, to pomeni, da je čas, da prižgete kakšno svečo. Tukaj je nekaj nasvetov o pravem izboru sveč in njihovi uporabi.

Poskusite uporabljati čim bolj naravne sveče, brez parafinov, z naravnimi barvami in vonji.   

Sveče so zelo koristne, kadar želite pritegniti pozornost nase. Če imate občutek, da vas partner zanemarja, prižgite devet rdečih sveč v center dnevne sobe, ki je najbolj odmaknjen od vhoda. Sveče prižgite v poznih popoldanskih urah. Če imate kamin in ga redkokdaj uporabljate, v njem prižgite vsaj enkrat na teden kakšno svečko, saj boste z njeno pomočjo odkrili nov smisel obstoja ter v svoje življenje vnesli več vedrine. Za kamin na vhodni steni izberite modre sveče, za kamin v levem delu prostora potrebujete zelene, za kamin na desni strani prostora pa izberite bele sveče. Če stoji kamin nasproti najbolj oddaljenega mesta od vhoda, uporabite rdeče sveče.

Zaradi varnosti uporabljajte svečnike, goreče sveče pa postavljajte čim dlje od zaves. foto: Profimedia

Ožarite hladen in depresiven prostor

V prostor, ki se vam zdi preveč hladen in depresiven, boste hitro privabili toplino s tremi zelenimi svečami blizu vhoda. Če so vam všeč dišeče sveče, izberite vonj sivke, poprove mete ali bergamotke. Kadar življenje postane preveč enolično, vam ga sveča lahko prav prijetno razburka. Postavite osem modrih sveč v levi kot domačega prostora, kjer preživljate največ časa. Prižigajte jih vsak dan, po možnosti v večernih urah. Med dišečimi svečami izberite aromo limone ali rožmarina. Če imate težave s slabo cirkulacijo, artritisom, utrujenimi očmi ali s suho kožo, postavite pet rumenih (po možnosti kvadratnih) sveč na kuhinjsko mizo ter jih prižgite enkrat dnevno.

7 okroglih belih gorečih sveč vam bo prineslo več radosti.

Postanite neodvisni

Prižgane sveče oddajajo določeno energijo – ogenj, ki vpliva na vaše zadovoljstvo, samozavest in samozadostnost. Če se preveč naslanjate na starše, prijatelje ali partnerje, uporabite ta nasvet. Postavite eno okroglo svečo pri vhodu v kopalnico ter jo prižgite enkrat dnevno. Če se odločite za dišeče sveče, v tem primeru izberite umirjeno aromo geranije ali sivke.

Sveče imajo magično moč. foto: Profimedia

V primeru, da vam življenje grenijo arogantni, kruti ljudje, postavite v najbližji desni kot prostora, kjer preživite največ časa, šest visokih belih sveč, ki so ožje na vrhu. Prižigajte jih v večernih urah. Bolj ko bodo sveče gorele, več samozavesti in vere vase boste čutili. Srečo oziroma veselje vam bo prineslo sedem okroglih belih sveč, postavljenih v center desne strani vašega doma. Prižigajte jih v večernih urah. Če izbirate med dišečimi svečami, izberite vonj pomaranče ali limone.

prejšnji članek
Popijte ga vsak dan in videli boste kaj se bo zgodilo!
Moda&Lepota
Popijte ga vsak dan in videli boste kaj se bo zgodilo!
naslednji članek
S to hitro metodo bodo gubice postale preteklost!
Moda&Lepota
S to hitro metodo bodo gubice postale preteklost!